to tak jak My w autokasko mój M ma w tym roku pecha, co nie wsiądzie do któregoś auta to szkoda...w przeciągu 4 miesięcy zderzak w toyocie będzie drugi, dodatkowo prawa strona jak mu wielkgachny pies wyskoczył, potem bokiem zawadził przy macro o wystający drut, teraz do kompletu cała lewa strona bo go słońce oślepiło, w miedzyczasie dwie szyby w mercedesie i jedna w renaulcie...
przy wyłączonym piekarniku? u nas to była trochę nasza wina bo M nie wyjął blach do czyszczenia i widocznie one tak się nagrzały że poszła... na szczęście jedna z dwóch ta wewnętrzna
...tak to była chyba druga w nocy,obudził ich hałas ,myśleli że ktoś się do domu wkrada...
A wiesz jaki mieli problem z wymianą ,nie chcieli im uznać reklamacji,bo podobno takie rzeczy się nie zdarzają ,widać byli pierwsi
napewno byli pierwsi z zasady producenci nie chcą uznać gwarancji zwalając na uszkodzenie mechaniczne ktore gwarancji nie podlega ... wiadomo koszty... to tak jak ja kiedyś poszłam na policję zgłosić kradzież wózka dziecięcegoz klatki, a Pan policjant stwierdzil że to dziwne bo on nie slyszał by wózki kradli