Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Madzenka 23:14, 09 gru 2013

ana_art napisał(a)
a wiesz że mi tez szyba rozprysla się w piekarniku, podczas programu na oczyszczaniu? poszła w drobny mak. Na szczęście poszła na gwarancji chociaż kręcili nosem, że mechaniczne

A podobno zdarza się to niezwykle rzadko..
ana_art 23:17, 09 gru 2013

to tak jak My w autokasko mój M ma w tym roku pecha, co nie wsiądzie do któregoś auta to szkoda...w przeciągu 4 miesięcy zderzak w toyocie będzie drugi, dodatkowo prawa strona jak mu wielkgachny pies wyskoczył, potem bokiem zawadził przy macro o wystający drut, teraz do kompletu cała lewa strona bo go słońce oślepiło, w miedzyczasie dwie szyby w mercedesie i jedna w renaulcie...
ana_art 23:18, 09 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

A podobno zdarza się to niezwykle rzadko..
podobno... moja mama tak twierdzi, bo oni serwis mają... wybrańcy jak nic
Gabrysia_ 23:21, 09 gru 2013

Ja dużo znam przypadków ,że szyba rozprysła się w drobny mak,u mojej kuzynki w nocy ,tak się wystraszyli nie wiedzieli co się dzieje
ana_art 23:33, 09 gru 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Ja dużo znam przypadków ,że szyba rozprysła się w drobny mak,u mojej kuzynki w nocy ,tak się wystraszyli nie wiedzieli co się dzieje
przy wyłączonym piekarniku? u nas to była trochę nasza wina bo M nie wyjął blach do czyszczenia i widocznie one tak się nagrzały że poszła... na szczęście jedna z dwóch ta wewnętrzna
Gabrysia_ 23:37, 09 gru 2013

...tak to była chyba druga w nocy,obudził ich hałas ,myśleli że ktoś się do domu wkrada...
A wiesz jaki mieli problem z wymianą ,nie chcieli im uznać reklamacji,bo podobno takie rzeczy się nie zdarzają ,widać byli pierwsi
ana_art 23:42, 09 gru 2013

Gabrysia_ napisał(a)
...tak to była chyba druga w nocy,obudził ich hałas ,myśleli że ktoś się do domu wkrada...
A wiesz jaki mieli problem z wymianą ,nie chcieli im uznać reklamacji,bo podobno takie rzeczy się nie zdarzają ,widać byli pierwsi
napewno byli pierwsi z zasady producenci nie chcą uznać gwarancji zwalając na uszkodzenie mechaniczne ktore gwarancji nie podlega ... wiadomo koszty... to tak jak ja kiedyś poszłam na policję zgłosić kradzież wózka dziecięcegoz klatki, a Pan policjant stwierdzil że to dziwne bo on nie slyszał by wózki kradli
baraga1904 07:38, 10 gru 2013

...słyszałam wielokrotnie o tych pękniętych szybach piekarników...dobrze że nikomu nic się nie stało....
...pozdrawiam

...oczywiście różowe dekoracje zostaną obfocone i pokazane?
beta 08:29, 10 gru 2013

Magda70 napisał(a)

Mojego imienia dowodowego nikt nie wyczaił...
Magda to moje drugie imię...używane jako pierwsze od dziecka

ja znam, ale nie powiem...no własnie przecież Ty niedawno imieniny miałaś
ana_art 12:16, 10 gru 2013

beta napisał(a)

ja znam, ale nie powiem...no własnie przecież Ty niedawno imieniny miałaś
znaczy się Barbara?????