Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Margarete 16:58, 10 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

Ja juz trwale nie zaslaniam okna bo mi. Ksawery wyrwal żaluzję....Chyba nam sie juz nawet nie chce zgłaszać do ubezpieczenia bo M Wywalą z roboty... Jakaś plaga u nas... Eneregetyczna awiaria (likwidacja szkody zakończona kilka dni temu...) roprysniecie się szyby piekarnika, wyłamana roleta.... O nodze ktora sobie przypomniałam i dopiero zgłosiłam nie wspomnę. Jak nic wywala M z roboty...

usmiałam sie z Mandźen........ przykro mi że ona ma straty a ja sie śmieję... ale tak to napisała.........rzeczywiście jakąś serią to u nich na tym Dolnym Slasku lata u Mandźen straty domowe u Irenki zdrowotne.......
Margarete 17:00, 10 gru 2013

ana_art napisał(a)
podobno... moja mama tak twierdzi, bo oni serwis mają... wybrańcy jak nic

O matko nie mogę z was ze smiechu....."wybrańcy "...
Milka 17:05, 10 gru 2013

Aniu, no wesoło jest i weselej będzie, bo tu okrągła stronka, gratki na 900
ewela 22:20, 12 gru 2013

Aniu, z zapartym tchem prześledziłam Twój wątek od pierwszej do ostatniej strony Cały ogród jest śliczny, ale normalnie zakochałam się w Twojej rabacie z trzema stożkami bukszpanowymi i w szpalerach hortesji. Uwielbiam hortensje i dopiero u Ciebie zobaczyłam, że w ilości ich siła Mam pojedycze sztuki, ale nie wyglądają tak zjawiskowo jak Twoje. Całości dopełniają trawki i żurawki, cudownie. U Ciebie każda pora roku jest piękna!
malkul 10:43, 14 gru 2013

Any zaglądam i czekam na fotki
Syla 17:38, 14 gru 2013

Anet u Marzeny zmrożony ogródek piękny ..... u Ciebie pewnie również musi być cudnie .... Jak znajdziesz czas to zasyp zdjęciami proszę
Madzenka 19:09, 14 gru 2013

I ja czekam na fotki, nie mogę się doczekać rózu.
Domi 05:05, 15 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)
I ja czekam na fotki, nie mogę się doczekać rózu.

I ja, i ja , i ja
bociek 18:05, 15 gru 2013

Dzin dybry wieczor. Czytam o jakichs drogowych przypadkach zona. Jakas czarna seria. Niech ten rok juz sie skonczy. Jakis taki malo przyjazny byl

Buziam siarczyscie
ana_art 21:07, 15 gru 2013

o matko, a co Wy??? nie liczcie na fajerwerki... wszystko w pudłach, nie mam kiedy zrobić... Dzisiaj się zmobilizowałam i zrobiłam stroik na ladę w biurze, tylko i wyłącznie w kolorze czerwieni i srebra. Wyobraźcie sobię, że w piątek kupiłam do niego czerwona wstążkę, chodzę szukam i kamfora. Rozpytuje po domu a mój M mówi, że wylądowała w koszu... leżała na blacie to ją wywaliłem... ręce mi opadły... piękna czerwona wstążka zwinięta w rulon...
Do tego pogoda pod psem, buro i ponuro, wczoraj pół dnia siąpił deszcz. Okna mam brudne jak nigdy w życiu... wogóle nie czuje świąt...
Jasiek jutro idzie do przedszkola po kolejnych dwóch tygodniach w domu z chorobą, może wkońcu zrobię prezenty na domiar wszystkiego muszę iśc na sylwestra na którego nie mam ochoty, poprostu rewelacja