Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Gabrysia_ 12:27, 05 sty 2014

...docelowo duży,ale wolno rośnie,fajne ma te różowe szyszki...moja koleżanka ma już dosyć stary okaz,ale tnie ,bo nie ma miejsca i powiem ci,że fajnie wygląda
Muszę pomyśleć nad moim,albo go komuś oddać
AlKa 12:44, 05 sty 2014

Super ze wstawiłaś fotki, już się trochę stęskniłam za Twoim ogrodem. Wcześniej zachwycały mnie bukszpany i żurawki, ale teraz te trawy... no no Dodały lekkości i powiewu rabatom. A dzjęcia dla potomnych warto zapisać- jaką to mamy zimę w tym roku
dominika_rew 12:54, 05 sty 2014

Jak ja tęskniłam za tymi pięknymi widokami... Będziemy mieć w tym roku do poprawki i reorganizacji skarpę z boku domu, więc niechybnie będę się inspirować Twoimi kompozycjami bukszpanowo-trawkowo-żurawkowymi i zgłaszać się o pomoc w doborze konkretnych odmian.
A i bym zapomniała... jest cudownie tej wiosny w zimie u Ciebie!
Luki 13:00, 05 sty 2014

Nie dociera do mnie fakt, że to wszystko jeszcze w każdej chwili może przykryć śnieg. Pięknie w ogrodzie, a zime trzeba odganiać już definitywnie, ewentualnie delikatna dwutygodniowa z lekkim śnieżykiem i delikatnym ochłodzeniem
ana_art 13:11, 05 sty 2014

Gabrysia_ napisał(a)
...docelowo duży,ale wolno rośnie,fajne ma te różowe szyszki...moja koleżanka ma już dosyć stary okaz,ale tnie ,bo nie ma miejsca i powiem ci,że fajnie wygląda
Muszę pomyśleć nad moim,albo go komuś oddać
no na duży to u mnie już miejsca brak... A szyszki i młode przyrosty sa śliczne. Może tez zacznę ciąć, tylko kiedy? Myśle tez o cięciu iglaków przy brzozach by miały bardziej rsgularny kształt
ana_art 13:14, 05 sty 2014

AlKa napisał(a)
Super ze wstawiłaś fotki, już się trochę stęskniłam za Twoim ogrodem. Wcześniej zachwycały mnie bukszpany i żurawki, ale teraz te trawy... no no Dodały lekkości i powiewu rabatom. A dzjęcia dla potomnych warto zapisać- jaką to mamy zimę w tym roku
a wiesz, ze ja mam folder i każdy miesiąc po miesiącu jest sfotografowany od 4.2011 w jednym jest miej zdjeć w drugim więcej ale są. Niektórzy się śmieją ze dzięki temu wiem kiedy jaja pogoda była. I jak szybko rośliny rosną
ana_art 13:15, 05 sty 2014

dominika_rew napisał(a)
Jak ja tęskniłam za tymi pięknymi widokami... Będziemy mieć w tym roku do poprawki i reorganizacji skarpę z boku domu, więc niechybnie będę się inspirować Twoimi kompozycjami bukszpanowo-trawkowo-żurawkowymi i zgłaszać się o pomoc w doborze konkretnych odmian.
A i bym zapomniała... jest cudownie tej wiosny w zimie u Ciebie!
a proszę Cię bardzo
ana_art 13:17, 05 sty 2014

Luki napisał(a)
Nie dociera do mnie fakt, że to wszystko jeszcze w każdej chwili może przykryć śnieg. Pięknie w ogrodzie, a zime trzeba odganiać już definitywnie, ewentualnie delikatna dwutygodniowa z lekkim śnieżykiem i delikatnym ochłodzeniem
w pogodzie nadają śnieg po połowie stycznia i cos tak czuje ze wówczas pobędzie trochę... Oby nie tak jak rok temu
monitka 13:26, 05 sty 2014

Ania piękne widoki, jednak trawki to jest to w tym roku zatrawkuję swoje rabaty żeby zimą było na co patrzeć
leon60 13:54, 05 sty 2014

Twój ogród zachwyca mnie o każdej porze roku