Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Kindzia 20:12, 30 sty 2014

Doczytałam do 60 str. ... sama tam walczysz dzielnie, ale teraz czytam, że gdzieś po drodze Danusiny projekt Ci się przydarzył Ja też wytrwała, doczytam
ana_art 20:16, 30 sty 2014

Kindzia napisał(a)
Doczytałam do 60 str. ... sama tam walczysz dzielnie, ale teraz czytam, że gdzieś po drodze Danusiny projekt Ci się przydarzył Ja też wytrwała, doczytam
ooooo matko desperatka jesteś przeleć po łepkach bo tam dużo pleplaniny o niczym
Zielona 20:22, 30 sty 2014

ana_art napisał(a)
ooooo matko desperatka jesteś przeleć po łepkach bo tam dużo pleplaniny o niczym

ale warto poczytać, bo w tej paplaninie sporo ciekawych informacji znalazłam Tak samo jak w wątku Marzeny - niby nie do przebrnięcia, ale kiedy się wczytać, notatnik można zapisać. Wiedza z autopsji jest najlepsza a Wy przerobiłyście już takie tematy, że wnikliwa analiza może uchronić żółtodzioby takie jak ja przed wielkimi wpadkami
ana_art 20:27, 30 sty 2014

Zielona napisał(a)

ale warto poczytać, bo w tej paplaninie sporo ciekawych informacji znalazłam Tak samo jak w wątku Marzeny - niby nie do przebrnięcia, ale kiedy się wczytać, notatnik można zapisać. Wiedza z autopsji jest najlepsza a Wy przerobiłyście już takie tematy, że wnikliwa analiza może uchronić żółtodzioby takie jak ja przed wielkimi wpadkami
acha a nie mówiłam, że psychoterapeutą powinnaś być, wnikliwa analiza to połowa sukcesu w tym zawodzie
Zielona 20:29, 30 sty 2014

ana_art napisał(a)
acha a nie mówiłam, że psychoterapeutą powinnaś być, wnikliwa analiza to połowa sukcesu w tym zawodzie

już przestań, bo mnie zawstydzasz - publicznie w dodatku! Mi samej psychoanalityk by się przydał przecież. Póki co wystarczy mi dziennikarski nos
Kindzia 20:34, 30 sty 2014

Ty sie o mnie nie boooj... dam radę
Takie duże te sadzonki vanilek kupiłaś? Bo wyglądają na 2 - 3 letnie minimum.
ana_art 20:36, 30 sty 2014

nie wiem czy ten pstrokaty dzisiaj, czy sie wyrwę przed szereg
tulipów takich nie kupowałam ale takie wyszły...

ana_art 20:44, 30 sty 2014

Kindzia napisał(a)
Ty sie o mnie nie boooj... dam radę
Takie duże te sadzonki vanilek kupiłaś? Bo wyglądają na 2 - 3 letnie minimum.

były spore, zdjęcie z 9.2012, w 2013 dosadzałam w miejsce tych wielkich sporo mniejsze, bo innych nie dostałam u nas
ana_art 21:06, 30 sty 2014

oj z pstrokatkami ciężko

Madzenka 21:13, 30 sty 2014

ana_art napisał(a)
nie wiem czy ten pstrokaty dzisiaj, czy sie wyrwę przed szereg
tulipów takich nie kupowałam ale takie wyszły...

[

Hi hi kupiłam takie same myśląc, że są bialo-purpurowe (przekłamany kolor na opkowaniu) czekam wiosną na premiere

Ja uwielbiam do Ciebie zagladać, nie tylko dla pieknego ogrodu, ale przede wszystkim dla Ciebie i to bez wazeliny podziwiam i lubię