Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Syla 13:35, 03 kwi 2012

Można już ciąć thuje , ja już swoje wyrównałam wzrostem ..... Próbuj z tymi swoimi jak najbardziej .....

A co do tego ostatniego obrazka , to musisz dostosować do swoich oczywiście potrzeb ... Jeśli trzeba to przesunąć to jak najbardziej

Widzę również u Ciebie dwa świerki Conika , koniecznie opryskaj na przędziorka i dopieść nawozami , a jeśli odrobinę podmarzła to jej ładnie podetnij gałązki tak jakbyś formowała stożek (delikatnie na ile się da aby jej całkowicie nie ogołocić) powodzonka
abiko 13:39, 03 kwi 2012

Syla napisał(a)
Jeszcze raz ......

tojeść
runianka
begonia

Fajny projekt, mnie się bardzo podoba
Ana 18:35, 03 kwi 2012

Pozostając w temacie Wielkanocy

wracam w tym roku do natury i z tej okazji zbiłam sobie skrzyneczkę na jajca (choć M twierdzi, że na myszy)

Syla 19:05, 03 kwi 2012

Ileż piękna w subtelności swoich prac pokazujesz Aniu ....
Ana 20:02, 03 kwi 2012

Sylcia dziękuję

Serce się wyrywa do ogrodu, ale Święta za pasem i czas na porządki, ozdoby...i jeszcze mam biurko do pomalowania...dobrze, że pada, bo przy sloneczku to bym sobie nie darowała
Syla 20:20, 03 kwi 2012

A ja cierpię na tzw niemoc ..... nic a nic mi się nie chce ale mam nadzieję , że ciepełko to zmieni .... niech moc będzie z nami !
monitka 20:43, 03 kwi 2012

Ana ale fajne projekty rabat Syla wyrysowała. Będzie pięknie
Mam takiego samego jałowca płożącego i bardzo mi się podoba taki uformowany ale nie mam zielonego pojęcia o cięciu i formowaniu. .Będziesz sama tego swojego cięła?

Ozdoby świąteczne śliczne! Zazdroszczę zdolności! Widzę klimaty podobne jak u mojej siostry ona też maluje, wycina, ozdabia. Ostatnio szukała siatki jak w twojej skrzyneczce

U mnie też niemoc ale nie ma się co dziwić jak pogoda jesienna i halny wieje Taka pogoda od razu zwala mnie z nóg...
Matka 20:46, 03 kwi 2012

Anahello...

Lecę pozaglądać troszku wstecz do Cię
Ana 23:17, 03 kwi 2012

Hello Bogda! No kogo moje oczy widzą A lataj kobito ile dusza zapragnie

Monitko - to pozdrów siostrę
Jałowca będę ciąć sama, już po świętach - nie mogę się oczekać. W ubiegle wakacje wystryzgłam już jednego, ale w inny kształt, a od 3 lat prowadzę "kulkowy" zakątek z thujek. To wbrew pozorom nie jest takie trudne, trzeba tylko często oddalać się, żeby dostrzec gdzie ciąć...no i uczy to cierpliwości

a mnie dziś niemoc w domu zlapała, bo biurko czeka na wykonczenie...za to do ogrodu to bym poszła gdyby nie deszcz...
Madzenka 06:08, 04 kwi 2012

Ana świetne dekoracje i równie świetne zdjcia