Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Odcienie zieleni 2

Odcienie zieleni 2

eVka 22:11, 29 paź 2017

Ewelina co słychać?
Basilikum 17:15, 01 sty 2018

Przyszlam sie u Ciebie porozgladac i przywitac
ElzbietaFranka 22:59, 01 sty 2018

Wszystkiego dobrego w 2018 roku dziolcha Kaj bywasz, że cię tu nie ma.
kasja83 10:03, 02 sty 2018

Wszystkiego dobrego w NOwym Roku
Efffa 14:30, 12 lut 2018

Zana napisał(a)
U mnie caradonna długo stoi sztywno prosto, ale teraz gdy kończy kwitnienie też rozwala się na boki. Pomyślałam sobie, że trzeba jej chyba obręcze założyć.

Jejku, jaki odległy temat, w ogóle nie wiem co się dzieje na O.
Ja też pomyślałam o obręczy, ale za chwile zmieniłam zdanie, ze wysadzę ją w mniej widoczne miejsce, denerwuje mnie on tym, ze się tak rozłazi
Efffa 14:32, 12 lut 2018

iwka napisał(a)
moja się pochyla w jedną stronę, do słońca czy co, ale na słonecznym miejscu rośnie.

Ją się też przycina i powtarza kwitnienie ?

Moja tez rośnie w słonecznym miejscu, i się rozwalała na boki w kazdą stronę,ja moja cięłam i powtarzała kwitnienie,
Efffa 14:35, 12 lut 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Witam Ewelina. Dlugo nie bylam. Masz ładne graby posadzone i bukszpany. Turxyce jak to turxyce raz ladniejsze raz gorsze.
Tak jak pisalam zmarzlo duzo, ale juz wszystko wrocilo do normy.
Kwitnienie minelo bo nie mialo co kwitnac. Za to odrosty duze energia musiala byc gdzies skierowana z kwiatow na odrosty.
Bardzo ucierpialy rodod, azslie - niektore. Roze prawie wszystkie oprocz pnacych na nowo musialy sie odradzac, mam opoznienie rozane.

Przesylam dla Ciebie dziołcha

Wspołczuje strat szczegolnie rh, ja bym sie zapłakała gdyby moim sie coś stało
Miło, dziękuje kochana za kwiatuszka
Efffa 14:38, 12 lut 2018

kasja83 napisał(a)
Ach...szalejesz jeżówkowo-Green Jewel są piękne-chcę takie wsadzić w przyszłym roku w rabatę, której jeszcze nie mamTe Coconut też fajne...w ogóle jeżówki dla mnie są szałowe!

Ja właśnie mysle co zrobić z moimi jeżowkami , bo mimo, ze zamawialyśmy jeden gatunek to przyszły rózne, na dodatek sama dokupywalam pojedyncze gatunki i teraz taki misz masz ,a ja tego nie lubie, to dzialaj z jezowkami, ja bede podgladac. Masz już wizje jak i co bedziesz sadzic z jeżowkami? Coś mi swita jak masz w projekcie , ale jak to z nami bywa pewnie zdanie zmieniłas.
Efffa 14:43, 12 lut 2018

lindsay80 napisał(a)

Może to Vertigo?

Tyle nowych gatunków wymieniasz, czyżbyś porzuciła minimalizm ?

hmm, vertigo nie,szkoda ze zdjecia nie zrobiłam.
Edyta ja sama już nie wiem czego chcę, wszystko wyszlo nie tak jak mialo wyjść, od 1,5 roku z problemów prywatnych prawie nic nie zrobilismy w ogrodzie,nawet zamknełam watek na jakis czas, porzuciłam go poprostu, ale wiosna tuż tuż więc może cos w tym roku się wyklaruje, poza tym musimy posadzić te 25 drzew, za te pozwolenie na wycinkę, termin mija we wrzesniu, , zaczelam szukać drzew i jakos tak wstapiłam na O.
Efffa 14:45, 12 lut 2018

Marta napisał(a)

Ciekawe, gdzie ten garab z rodgersją znalazł miejscówkę, brzmi ciekawie, oby dobrze rosły

Widziałas juz