Wisteria u Ciebie taka jak moja kalinaWielka i piękna
Witam Cię Elu dziś po tych zdjęciach choć czytam Cię od początku. Ogród masz cudowny, taki zadbany i tajemniczy, a przede wszystkim dojrzały! Po zdjęciach widzę, że byłaś u mnie W Pniewach tez jestem dość często, bo moje dzieci tam do szkoły chodzą. pozdrawiam serdecznie
Witaj, Tajemnicza Ogród i ja dziękujemy za komplementy Jak będziesz w Pniewach, zapraszam, wypijemy kawkę w ogrodzie Gdzie masz swój wątek?
Nie mam wątku, bo nie mam na razie co pokazywać...uczę się wciąż ogrodowniczkować, pewnie uczyć się będę całe życie Możesz napisać co to za miejsce z wycieczki rowerowej? ten drewniany kościół? pewnie całkiem blisko?
No i Twoja piękna wisteria kojarzy mi się ze szkołą moich dzieci, pewnie wiesz, którą pozdrawiam
Jak byłam tam pierwszy raz kilka lat temu, to kwitła właśnie wisteria, oplatała jeden z budynków. Zapierało to dech. Teraz jest faktycznie mocno przycięta i już mniej widoczna. Szkoła u U Moja wisteria kojarzy ci się ze szkołą? Ale mi tu zagadki zadajesz Nic nie kojarzę
Halinko, czekam na jej kwitnienie cały rok
No, teraz jestem w domu Rzeczywiście mają tam wisterię, muszę sobie zrobić do nich spacerek , a może jakieś spotkanie w urszulańskim ogrodzie?
Piękna !!! nie mogę swojej odżałować ale jeszcze sobie kiedyś kupię