Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Madzenka 06:49, 03 lut 2017

Czyli na razie cieszymy się z szu szu
AniMa 09:40, 03 lut 2017

Wendy79 napisał(a)
Zdrowe podejście Aniu Mi też odpowiada taka zima jak w tym roku, chociaż zimy nie lubię. Styczeń był piękny, śnieżny i zimny, pluchy nie było, za to dużo słońca. Luty może już nie być taki piękny i mam wrażenie, że nasze dolnośląskie dzieciaki będą trochę poszkodowane z feriami, ale kto wie, kto wie... Spokojnie poczekam do marca na przedwiośnie
A już niedługo zaczynam siać, więc szybciej minie

Dokładnie
Aga, ale siejesz na razie na rozsady w domu???Czy masz jakiś "tunel" albo szklarenkę w planach????
Mam na razie na parapecie trawę cytrynową, rozplenicę....zamówiłam też pomidorki Zawsze kupowałam kilka gotowych sadzonek, ale teraz zaszalałam z ciekawymi (dla mnie) odmianami Porobiłam też sadzonki z pelargonii, co przezimowała w kotłowni....
Zobaczymy co z tego urośnie
AniMa 09:43, 03 lut 2017

Madzenka napisał(a)
Czyli na razie cieszymy się z szu szu

Bardzo się cieszymy...jeszcze tydzień i ferie Cały tydzień na szu-szu a potem basenik i sauenka...
Zaczęłam przygotowania kondycji: wczoraj zmobilizowałam sie i zaczęłam ćwiczyc z Ewa Ch. Sam rowerek jednak nie wystarczaPoza tym plecki mocniej bolały od tego tygodniowego leżenia
kasja83 12:10, 03 lut 2017

AniMa napisał(a)

Bardzo się cieszymy...jeszcze tydzień i ferie Cały tydzień na szu-szu a potem basenik i sauenka...
Zaczęłam przygotowania kondycji: wczoraj zmobilizowałam sie i zaczęłam ćwiczyc z Ewa Ch. Sam rowerek jednak nie wystarczaPoza tym plecki mocniej bolały od tego tygodniowego leżenia

Co wzięłaś na celownik??Ja kiedyś cały tydzień próbowałam Skalpela.
AniMa 12:58, 03 lut 2017

Wczoraj raczyła mi się wczytać Ekstra Figura, ale w pracy oglądałam Skalpela i bardziej mi się podobaCały tydzień na pewno nie dam rady - co drugi dzień to już tak - na zmianę z rowerkiem
Basilikum 13:11, 03 lut 2017

caly tydzien to nie mam sensu, lepiej z 3 razy w tygodniu, o oze 4 ale nie czesciej
AniMa 13:28, 03 lut 2017

Zamierzam co 2 dzień - niedziela wolna (albo pewnie na nartach)może sobota tez wypadnie....

Wiecie...po wczorajszych ćwiczeniach i dzisiejszych kilku godzinach siedzenia...czuję, że moje 4 litery mają mięśnie...nawet czuje jak przebiegają a ja myślałam że tam tylko tłuszczyk
Milka 14:15, 03 lut 2017

AniMa napisał(a)
Zbojkotowałam odśnieżanie przed domem Zapowiadają plusy to się samo zrobi...Chyba

I to mi się podoba, też to robię
Basilikum 14:21, 03 lut 2017

u mnie na podworku juz prawie roztoione, jeszcze jakies 10m² lodu. Jest +4 moze dzis sie stopi
AgataP 09:55, 04 lut 2017

Dziewczyny podziwiam Was za podjęte próby w ćwiczeniach... ja nie podchodzę do tematu, poczekam na wiosnę i prace w ogrodzie