Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

AniMa 09:28, 14 mar 2017

Kamila idą w sukienko - albach - firma szyje jednakowe dla wszystkich...
Po starszej mam 2; i albę i sukienkę - obie niestety będą niewykorzystane...poza tym jedna za mala a druga za dużaw tym roku 3 dojdzie... Mus je wystawić na jakimś X
AniMa 09:29, 14 mar 2017

Domi nie wyrzucaj - przydadzą się... Oglądałam na pinach i bardzo podobają mi sie stroiki z gipsówki, ale te kieliszki moge wykorzystać
Elegancko było u Ciebie
AniMa 09:30, 14 mar 2017

Widzisz Asiu - ja niereformowalna jestem - nie mam fb i rzadko zaglądam a jak już to nie wszystko widzę
lojalna_ 09:35, 14 mar 2017

Komunijne tematy jest co ogarniac .u mnie 18tka na tapecie "
AniMa 09:38, 14 mar 2017

Eeee Jolu to bardziej imprezka się szykuje!
Dominika11 09:50, 14 mar 2017

AniMa napisał(a)
Domi nie wyrzucaj - przydadzą się... Oglądałam na pinach i bardzo podobają mi sie stroiki z gipsówki, ale te kieliszki moge wykorzystać
Elegancko było u Ciebie
okey
dzieki

pamiętam jak ja też sledziłam wszystko i szukałam jak zrobić wystrój - ten bukirt był w koszyczku i na gąbce florystycznej, oczywiscie z prawdziwych kwiatków - po komunii jeszcze trochę postał

u mnie niestety też alba po małej na zbyciu
AniMa 10:23, 14 mar 2017

Poszukuję jeszcze MIRTU. Głupia jestem, ze do tej pory nie wpadłam, żeby tu na O sie zapytać????
Czy ktoś ma albo widział albo chociaż wie...Gdzie mogę dostać MIRT w doniczce???
Dostałam małe gałązki w grudniu ale się nie ukorzeniły????
Kawa 12:13, 14 mar 2017

ja zrobiłam taki bukiet na stół w wazonie- może nie śliczny ale sama robiłam kula - gąbka i w nią wetknęłam kwiaty
zaraz usunę

AniMa 12:35, 14 mar 2017

Nie usuwaj - przyda się

W sumie mam już pomysła na gipsówkę i piwonię ale sposób wykonania pomocny
AngelikaX 13:50, 14 mar 2017

Ania gust mamy podobny - ja też gipsówkę chcę na komunii syna - śliczna i delikatna wg mnie idealnie wpasowuje się w temat komunijny
Ja robię w takim ośrodku wypoczynkowym przy plaży - teren zamknięty - kilka sal - na "naszej" będą tylko 3 i to w sumie bliscy koledzy z syna klasy także z laskami możemy troche pokombinować i podzielić koszty np. Candy bar bardzo chcemy

Na początku chciałam w domu, ale eM mnie odwiódł od pomysłu na szczęscie, bo przygotowania żarcia, syf - poza tym wiecznie siedzę swięta w kuchni jak gości mamy, chrzciny i roczek syna robiłam w domu i dziękuję - całą impreza prawie w kuchni nie licząc kilku dni przed.
Potem w planach miałam zamówić żarełko i babka mówiła, że bez problemu udostępnią "kelnera" czy dwóch ja tylko udostępniam kuchnie i on wszystko przygotowuje - podaje. No to znów byłny problem ze stołami, krzesłami, zastawą na 30 osób.
Staneło, że komunia będzie poza domem