Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Kawa 13:56, 14 mar 2017

ja miałam catering i 2 panie które gotowały i podawały super i za naprawdę marne pieniądze a żarełko pyszne
ale u mnie było tylko razem z nami (6 osób) 22 osoby.
Jakby było więcej robiłabym poza domem
ja mam małą rodzinę
AniMa 14:17, 14 mar 2017

U mnie też za dużo osób nie będzie, no i prawdopodobnie część jedzonka będzie robiona przez znajomą - gotuje na imprezy, wesela itp....
Jedyny problem będzie ze stołem dodatkowym..
No i muszę pogodę zamówić...chociaż to 3 niedziela maja, przeważnie o tej porze roku jest upal.
Zastawę już mam (nawet kilka)

Mimo tego, że za szukanie sali wzięłam się zaraz na początku roku szkolnego, to i tak okolica była zajęta - przynajmniej te lokalizacje, gdzie mi się podobało...Zostały takie, gdzie nawet za puszczenie zmywarki i wymianę talerzyków doliczana jest oplata...
Tam, gdzie robiłam Starszej jest wolne - ale to przeszło 20 km...Za dużo by ciągac ludzi , zwłaszcza, że większość i tak musi do nas przyjechać z drugiego końca kraju....
AniMa 14:19, 14 mar 2017

Pomysł z Panią do podawania, albo chętną do zarobku ogarniętą panną jest całkiem całkiem Musze się rozejrzeć i podpytać
aga_pe 14:40, 14 mar 2017

Heheh, mnie też nikt nie namówi na imprezę w domu. Na szczęście już większość mam za sobą. Za kilka lat dopiero 18-ka Młodego. Chyba, że Młoda wyskoczy z jakimś ślubem ....a to na bank lokal
nawigatorka 17:13, 14 mar 2017

To dobrze ze w ofercie mamy zaproszenie z gipsówka
AngelikaX 18:54, 14 mar 2017

Aśka szkoda, że już mam zaproszenia - tyle co w sobotę kupiłam
AngelikaX 19:00, 14 mar 2017

AniMa napisał(a)
U mnie też za dużo osób nie będzie, no i prawdopodobnie część jedzonka będzie robiona przez znajomą - gotuje na imprezy, wesela itp....
Jedyny problem będzie ze stołem dodatkowym..
No i muszę pogodę zamówić...chociaż to 3 niedziela maja, przeważnie o tej porze roku jest upal.
Zastawę już mam (nawet kilka)

Mimo tego, że za szukanie sali wzięłam się zaraz na początku roku szkolnego, to i tak okolica była zajęta - przynajmniej te lokalizacje, gdzie mi się podobało...Zostały takie, gdzie nawet za puszczenie zmywarki i wymianę talerzyków doliczana jest oplata...
Tam, gdzie robiłam Starszej jest wolne - ale to przeszło 20 km...Za dużo by ciągac ludzi , zwłaszcza, że większość i tak musi do nas przyjechać z drugiego końca kraju....

Ja mam duży stół na 12 osób - 15 też wejdzie, ale dla 30 to drugi mus drugi by trzeba było kombinować + krzesła oczywiście
Kochana którego roku szkolnego? Tego? To raczej nie możliwe abyś znalazła w moich rejonach ludziska jak chrzest robią to zaklepują sobie już na komunię termin - na fakcie to! Mi się udało przez czysty przypadek - będziemy pierwszym rocznikiem, który będzie miał tam komunię. Właściciel dokupuje poszczególne budynki w obrębie ośrodka i remontuje.

ps. Też ma w 3 niedzielę - oby pogoda dopisała
AngelikaX 19:03, 14 mar 2017

Kawa napisał(a)
ja miałam catering i 2 panie które gotowały i podawały super i za naprawdę marne pieniądze a żarełko pyszne
ale u mnie było tylko razem z nami (6 osób) 22 osoby.
Jakby było więcej robiłabym poza domem
ja mam małą rodzinę

Catering + obsługę to wiadomo ułatwienie - ja tak chciałam ale za dużo nas Poza tym po swojemu robiłabym dekoracje - ogólnie mam fioła na tym punkcie. Dzieciakom nawet urodziny to z dekoracjami full wypas robie
Madzenka 20:28, 14 mar 2017

Ha Komunia, to wazne wydarzenie i cały rok z głowy.
AniMa 08:18, 15 mar 2017

aga_pe napisał(a)
Heheh, mnie też nikt nie namówi na imprezę w domu. Na szczęście już większość mam za sobą. Za kilka lat dopiero 18-ka Młodego. Chyba, że Młoda wyskoczy z jakimś ślubem ....a to na bank lokal

Aga no wieki całe....Jak Cie wczoraj zobaczyłam to mało \z krzesła nie spadłam...Gdzieś Ty się zakamuflowała?????
Musimy się umówić