Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

AniMa 11:20, 05 maj 2017

polinka napisał(a)
Jesteś Wielka!! Wiem, że przód nie taki mały jaki się wydaje na zdjęciach.

Wiesz Poli, jak chwyciłam Vikinga za rogi, to myślałam że to niewielki kawałeczek i szybko nawet poszlo...ale jak zaczęłam wczoraj to porządkować, to zmieniłam zdanie... to dalej kawał pola
AniMa 11:22, 05 maj 2017

nawigatorka napisał(a)
Oj widzę ze energię masz
Ja jednak wole czyścić po własnym kopaniu. Mam nadzieje ze u Ciebie będzie łatwiej. A potem ro już same przyjemności został

Troszkę żałuje, że nie spryskałam czymś tej starej trawy i chwastów... no ale ziemia zdrowsza dla przyszłej Byłaby łatwiejsza praca... Oczami wyobraźni widzę już siebie z siewnikiem i tę młodą trawkę...za jakieś 3 tygodnie
AniMa 11:23, 05 maj 2017

anna_t napisał(a)
szaaacun!

Dziekować, dziękować...czego się nie zrobi dla efektu i obranego celu, noo nie???
AniMa 11:27, 05 maj 2017

Toszka napisał(a)
Jestem pełna podziwu. W deszczu działałaś? (ja dziś podziałałam i całe zaplecze miałam mokre)

Iwonka w deszczu pierwszego dnia...byłam mokruteńka...wzięłam gorącą kąpiel, wypiłam pifffko na rozluźnienie mięśni, napisałam 3 posty i mnie zwaliło z nóg..poszłam spać o 19 i spałam do rana....

Drugi raz było już ładnie, wczoraj jak czyściłam też, ale znowu byłam cała mokruteńka...
Coś mi się wydaję, że ogród rentą przypłacę
AniMa 11:29, 05 maj 2017

Toszka napisał(a)
Jestem pełna podziwu. W deszczu działałaś? (ja dziś podziałałam i całe zaplecze miałam mokre)

Kobieta Kobietę rozumie
Dzięki Marzenka Każda na O. jest wzorem do naśladowania
AniMa 11:31, 05 maj 2017

polinka napisał(a)
Odpoczywasz?

Poli odpoczywałam jak padał deszcz, ale mnie nosiło....wolałabym te łany chwastów wyrywać...zarosło strasznie....W domu porządki robiłam...u dziewczyn w szafie siedziałam cały 1 dzień i segregowałam ich fatałaszki...Ale tego się nazbierało.... Wyszłam z tej szafy tryumfalnieTeraz można drzwi spokojnie otworzyć
AniMa 11:33, 05 maj 2017

iwka napisał(a)
ja jak jestem wkurzona to sprzątanie mi dobrze idzie

Sprzątanie, kopanie a nawet malowanie Tylko gotować jakoś wtedy nie lubię....choć o dziwo wszystko wychodzi
kasja83 11:51, 05 maj 2017

No Aniu...kawał roboty!!Brawo!
Kawa 11:51, 05 maj 2017

Ania no heloł
jak po komunii???
malkul 12:01, 05 maj 2017

AniMa napisał(a)

Nie skomentuje...mam u Cibie takie zaległości po 4 dniach niebycia....te kilka setek postów to na pewno efekt Twojego odpoczywania

wiesz tak sobie po ciuchutku myslę że osobiście mimo iz kocham navi , jej wątek, pomysły i energie to jednak wolałabym mieć przekopane mimo zaległości