Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

nawigatorka 15:24, 20 paź 2016

jakie wielopniowe? gdzie bo zgłupiałam. nad parocia tez myślałam
nawigatorka 15:26, 20 paź 2016

AniMa napisał(a)
Tak sobie przegladałam piny i znalazłam to...pośliniłam się
no znam to i uwielbiam
Nett 15:28, 20 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
jakie wielopniowe? gdzie bo zgłupiałam. nad parocia tez myślałam

Asia i co wymyśliłaś z tą parrocją? Szukam czegoś wielopniowego na słoneczne stanowisko, ale na razie mało pomysłów.
Hogata 07:59, 21 paź 2016

Parocja perska bardzo wolno rośnie u nas. Bardziej robi się z niej krzak niż drzewo. Chyba, że kupi się już duże drzewo. Ale pięknie się przebarwia i utrzymuje liście do wiosny następnego roku.
Makusia 08:13, 21 paź 2016

Pełna podziwu jestem nad ludźmi, którzy potrafią takie cudne ogrody stworzyć- dla mnie to jak "coś z niczego"- rewelacja!
Ja bez wsparcia techniczno-planistycznego już bym się do Chin dokopywała w miejscu nóżkami tuptając...
Nett 08:44, 21 paź 2016

Makusia napisał(a)
Pełna podziwu jestem nad ludźmi, którzy potrafią takie cudne ogrody stworzyć- dla mnie to jak "coś z niczego"- rewelacja!
Ja bez wsparcia techniczno-planistycznego już bym się do Chin dokopywała w miejscu nóżkami tuptając...

O Martuś, ja bym sie nie zgodziła, że coś z niczego. Myślę, że tam ogromne pieniądze idą. Roslin też jest masa i od razu duże. Jakby mieli robić te ogrody z takich sadzonek jak my, to też efektu by nie było takiego.
AniMa 10:57, 21 paź 2016

Hogata napisał(a)
Parocja perska bardzo wolno rośnie u nas. Bardziej robi się z niej krzak niż drzewo. Chyba, że kupi się już duże drzewo. Ale pięknie się przebarwia i utrzymuje liście do wiosny następnego roku.

Witam Cie Agato u Mnie Cieszę, się za informację, bo już mnie ta parocja też zaczęła kusić i na przody i na tyły....

Dziewczyny - tak to jest z ogrodami projektantów na ich stronach - -robione całościowo z dużych odchowanych roślin raczej za wielkie pieniądze- nie to co my łupiemy po kawałku - własnymi rączkami....Za to możemy sie powzorowac i powzdychać
AniMa 10:59, 21 paź 2016

Asiu - Navi w sumie ten ogród z twoim mi się kojarzy....
polinka 15:27, 22 paź 2016

Aniu, bardzo dziękuję za miłe przedpołudnie i za pomysły
Mam nadzieję, że tym razem szczęśliwie dojechałaś do domu?
Buziaki
nawigatorka 15:54, 22 paź 2016

AniMa napisał(a)
Asiu - Navi w sumie ten ogród z twoim mi się kojarzy....
serio ? Oj chciałbym przyjmować takie stwierdzenie bez uzasadnionej niewiary jeszcze mi daleko do takiego ogrodu.mało tego wiem że mój tak nigdy nie będzie.ale jest za to mój

A fotorelacja z betonów jest?