Przyszłam się przywitać chodząc ściezkami koleżanek z forum Super ogród się tworzy
Jeśli i moje doświadczenia się przydadzą to powiem,ze nie liście brzozy sa problemem a ...nasiona! Dla mnie w tym roku to była masakra. Miałam je nawet w wannie
He he ja też w starych góralach zasuwam w ogrodzie. Ale pięta mi się urywa...trochę mi szkoda kasy na nowe buty górskie do ogrodu, pewnie przystosuję jakieś po córce
Gosiu Witam Cie cieplutko u siebie Pod kamyczki na pewno pójdzie folia, aby nic tam sie nie siało
Żwierk ciemno szary albo jasno szary - szukam odcieni jak na kostce. Będzie nie za drobny nie za duży - taki w sam raz.
Ja na tym ogrodzie to niejedne i swoje i córy buty rozwaliłam. Kaloszki jako jedyne kolejny sezon wytrzymują
Dziękować, dziękować
Asiu moja 13-sto latka ma już rozmiar 40. Przerosła mnie o 1 nr...ale był czas, ze w moich butach najlepiej jej się chodziłoMam nadzieję, że to już koniec rośnięcia stópek
Jeżeli chodzi o wzrost to właśnie zrównała się ze mną....
Moda ogrodowa przy takiej temperaturze?... Koszulka termiczna, bluzka z kapturem, koszula flanelowa i na to bluza polarowa Nie ma bata...Legginsy zimowe dla biegaczy (muszą się na coś przydać przecież)... Tylko z butami mam problem, gumowce nie dają rady - mus ocieplane zakupić lub górale