Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

AniMa 10:57, 18 paź 2016

kasia_w napisał(a)
No fajnie to wygląda ale śmieci brzozowe na żwirku- brrr, będziesz przeklinać.

To chyba z każdym liściastym tak będzie....
Wiem, wiem co myślisz na temat tego żwirku....
malgol 11:14, 18 paź 2016

Przyszłam się przywitać chodząc ściezkami koleżanek z forum Super ogród się tworzy
Jeśli i moje doświadczenia się przydadzą to powiem,ze nie liście brzozy sa problemem a ...nasiona! Dla mnie w tym roku to była masakra. Miałam je nawet w wannie
kasia_w 11:17, 18 paź 2016

Ania, teraz jak patrzę na to, co posadziłaś i na Twój plan- tzn jeszcze trawy i drzewa w tym, to mi się nawet żwirek tutaj podoba Byle nie biały....
kasia_w 11:19, 18 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
Czuję energię w weekendowej opowieści
Byś Ty mnie w ogrodzie widziała... Ja nie w kaloszach a w górskich butach które mam od....dawna.Tatry zeszły że mną nie raz a teraz służą w ogrodzie.i nawet jak krawężnik mi ma stopę spadnie to nawet nie poczuje.

He he ja też w starych góralach zasuwam w ogrodzie. Ale pięta mi się urywa...trochę mi szkoda kasy na nowe buty górskie do ogrodu, pewnie przystosuję jakieś po córce
makadamia 11:31, 18 paź 2016

Ładnie, coraz ładniej
nawigatorka 11:38, 18 paź 2016

kasia_w napisał(a)

He he ja też w starych góralach zasuwam w ogrodzie. Ale pięta mi się urywa...trochę mi szkoda kasy na nowe buty górskie do ogrodu, pewnie przystosuję jakieś po córce
moja pięciolatka nosi rozmiar 32 więc jeszcze chwilkę i też pożycze choć moje formie jeszcze śladu używania nie mają.no dobra.sporo błota na sobie
AniMa 11:58, 18 paź 2016

malgol napisał(a)
Przyszłam się przywitać chodząc ściezkami koleżanek z forum Super ogród się tworzy
Jeśli i moje doświadczenia się przydadzą to powiem,ze nie liście brzozy sa problemem a ...nasiona! Dla mnie w tym roku to była masakra. Miałam je nawet w wannie

Gosiu Witam Cie cieplutko u siebie Pod kamyczki na pewno pójdzie folia, aby nic tam sie nie siało

kasia_w napisał(a)
Ania, teraz jak patrzę na to, co posadziłaś i na Twój plan- tzn jeszcze trawy i drzewa w tym, to mi się nawet żwirek tutaj podoba Byle nie biały....

Żwierk ciemno szary albo jasno szary - szukam odcieni jak na kostce. Będzie nie za drobny nie za duży - taki w sam raz.

kasia_w napisał(a)

Ja na tym ogrodzie to niejedne i swoje i córy buty rozwaliłam. Kaloszki jako jedyne kolejny sezon wytrzymują

makadamia napisał(a)
Ładnie, coraz ładniej

Dziękować, dziękować

nawigatorka napisał(a)
moja pięciolatka nosi rozmiar 32 więc jeszcze chwilkę i też pożycze choć moje formie jeszcze śladu używania nie mają.no dobra.sporo błota na sobie

Asiu moja 13-sto latka ma już rozmiar 40. Przerosła mnie o 1 nr...ale był czas, ze w moich butach najlepiej jej się chodziłoMam nadzieję, że to już koniec rośnięcia stópek
Jeżeli chodzi o wzrost to właśnie zrównała się ze mną....
Wendy79 12:11, 18 paź 2016

Moda ogrodowa przy takiej temperaturze?... Koszulka termiczna, bluzka z kapturem, koszula flanelowa i na to bluza polarowa Nie ma bata...Legginsy zimowe dla biegaczy (muszą się na coś przydać przecież)... Tylko z butami mam problem, gumowce nie dają rady - mus ocieplane zakupić lub górale
AniMa 12:14, 18 paź 2016

Aguś ja mam ocieplacze mężowe "poligonowe" na każdy kawałek ciałka Bardzo przydatne a wcześniej nie było na nie miejsca w szafie
kasia_w 12:30, 18 paź 2016

Asiu moja 13-sto latka ma już rozmiar 40. Przerosła mnie o 1 nr...ale był czas, ze w moich butach najlepiej jej się chodziłoMam nadzieję, że to już koniec rośnięcia stópek
Jeżeli chodzi o wzrost to właśnie zrównała się ze mną....

No zobacz moja 12,5 lat też 40!Już jest jeden nr przede mną. Wzrostem mnie dogania. Co za stopy te dziewczęta mieć będą! Byle już nie dużo większe