a podpis robi sie tak (url=https://www.ogrodowisko.pl/watek/7027-moj-ogrod-moja-pasja-kobieta-szczesliwa?page=4#post_3)mój ogród moja pasja-kobieta szczęśliwa(/url)
zastap 4 nawiasy okragle kwadratowymi, gdzie to wstawic juz wiesz
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Dziękuję dziewczyny jesteście na wagę złota.Udało mi się z linkiem to może i nauczę się innych rzeczy np.rysowania i wklejania,aby bardziej pokazać o co mi chodzi..a jeśli nie?to będę musiała radzić sobie sama.Wkurzam się gdy sobie z czymś nie radzę,ale czy to moja wina, że nie dorastałam w erze komputerów i ich nie lubię..
Ale się zawzięłam na ten komputer i dumna jestem z siebie,nieudolnie ale jest fotka.Myślę tu o pasie z bukszpanów ciętych w kule,czymś na pniu w ilości 3szt i jakimś wypełnieniu może trzmielina,małe trawki co sądzicie? liczę na Wasze pomysły
Brawo za upór i rysunek
Myślę że początek z rabatą wymyśliłaś nieźle, potem możesz dodać tylko wypełniacze, np. trawy i będzie pięknie- i wszystko zaplanowała SAMA
Zajrzałam do Admete,ale dziewczyna działa z rozmachem i wszystko sama,bardzo mi się podoba wiele jej rabat,wciąż podglądam i się uczę.Gdzie tanio kupujecie byliny?rutewki,jeżówki,krwawniki?piękne są!!!