Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród KasiWB - część II

Ogród KasiWB - część II

KasiaWB 19:46, 05 cze 2018

KasiaWB 19:47, 05 cze 2018

Pozdrawiam
nicol21 22:37, 06 cze 2018

Pięknie u Ciebie!!
LO mega wielka. Ile lat ona już ma?! Bo że dobrze jej u Ciebie to widać

Piwonie masz pachnące? ehhh i tak ślicznie wyglądają.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Marga 07:58, 07 cze 2018

Matulu! Jakie Ty masz wszystko wielkie! LO jest prześliczna i chyba największa na forum Ogromniasta kula bukszpanowa zregenerowała się wspaniale, a Twoje Anabellki są 2 razy większe niż moje. Naprawdę ślicznie masz Kasiu.
Myślałam, że Cię nie ma na forum, a to ja nie dostawałam powiadomień.
Na sadzonki wielosiłu i ostrogowca i ja bym była chętna, jeżeli masz w nadmiarze.
Białe fiołeczki, które dostałam od ciebie są już sporą kępą i pięknie kwitły wiosną. Może i Tobie coś się spodoba u mnie i będę mogła Ci się zrewanżować. Zapraszam.
Pozdrowionka zostawiam
Kasiolaaa 13:07, 07 cze 2018

Sliczne kadry rewelacja no i te cudnej urody roze
Ludwika 08:48, 11 cze 2018

Macham na dzień dobry po długim czasie nieobecności na ogrodowisku

Przepięknie Twój ogród dojrzał! Nadrobiłam tylko parę ostatnich stron - róże zapierają dech w piersiach!!!
A muszę się przyznać, że od kilku tygodni rozbieramy murowaną część starego drewnianego domu, który stoi obok naszego i odkładamy cegły Zainspirowałam się Twoją ścianą z różami już dawno temu i mam w planie wymurowanie za pomocą męża czegoś podobnego u siebie za domem Może za milion lat będę mieć choć w połowie tak piękne nasadzenia jak Ty

Pozdrawiam!
_Martini_ 22:59, 11 cze 2018

KasiaWB napisał(a)

Ta jest piękna, a nie podpisana Ślicznie wygląda LO z Clematisem.
KasiaWB 22:17, 14 cze 2018

nicol21 napisał(a)
Pięknie u Ciebie!!
LO mega wielka. Ile lat ona już ma?! Bo że dobrze jej u Ciebie to widać

Piwonie masz pachnące? ehhh i tak ślicznie wyglądają.

LO małą sadzonkę kupiłam w maju 2013 roku

Niemal wszystkie moje piwonie pięknie pachną, jedna może nie.

Pozdrawiam
KasiaWB 22:20, 14 cze 2018

Marga napisał(a)
Matulu! Jakie Ty masz wszystko wielkie! LO jest prześliczna i chyba największa na forum Ogromniasta kula bukszpanowa zregenerowała się wspaniale, a Twoje Anabellki są 2 razy większe niż moje. Naprawdę ślicznie masz Kasiu.
Myślałam, że Cię nie ma na forum, a to ja nie dostawałam powiadomień.
Na sadzonki wielosiłu i ostrogowca i ja bym była chętna, jeżeli masz w nadmiarze.
Białe fiołeczki, które dostałam od ciebie są już sporą kępą i pięknie kwitły wiosną. Może i Tobie coś się spodoba u mnie i będę mogła Ci się zrewanżować. Zapraszam.
Pozdrowionka zostawiam

Cześć Marga
bardzo dziękuję i zapraszam na wykopki
Obecnie jestem mało aktywna, ale bywam
U mnie jakby fiołków w ogóle nie ubyło )
Do zobaczenia Pozdrawiam
KasiaWB 22:21, 14 cze 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Sliczne kadry rewelacja no i te cudnej urody roze

Dziękuję uwielbiam fotografować rośliny