A teraz po kolei relacjonuję:
Na Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym przybyli (wg kolejności wpisywania się na listę Gości:
Joanka z mężem
Kaisog 1
Syla z mężem
ana art
Myszorek z mężem
Neska z mężem
An-Tre
Agnieszka Baklarz z przyjacielem i Urszulą
Richie
Sebek
Michael
Haika
Barbara K... z mężem
Badara
Ela Teichman (jak nazwała siebie "ogrodowy podagrycznik")
Kasia_
Antek pilnujący Matyldy i Ignacego
Wiesia - mama Kasi Monika - sąsiadka nasza
Marta Hawraj z mężem i synem
Anula
Pszczelarnia - Ewa
i my Wicio, Grzesio i ja
szkoda, że nie ma fotek Forumowiczów z Ogrodu Danusi przy każdym nick'u
rozmawialiśmy o tym Bogda!
jest propozycja aby tak robić, potem przy spotkaniu wiadomo już kto jest kto i z kim się gadało
ja zmieniłam, mam fotę ! czas na innych !
Dokładnie to samo mogłabym napisać, wiec cytuję goniak
Obejrzałam całą relację od deski do deski i bardzo się cieszę, że spotkanie wypadło fantastycznie, choć oczywiście żałuję, że nie było mnie w tym gronie .
Gołym okiem widać, że atmosfera była fantastyczna i zabawa przednia
Pozostaje tylko mieć nadzieję, że to pierwsze z wielu takich spotkać i na kolejne już się załapię
Pozdrawiam wszystkie zebrane w pięknym ogrodzie ogrodniczki i ogrodników wraz z Danusią główną ogrodniczką-przewodniczką
No i cudnie było....nawet beze mnie 130 postów bez mała od wczoraj tu Stworzyliście.
Jak widać Ogrodowisko to wyjątkowe miejsce, ale to ie dziwi przy takiej Gospodyni, bo przyciąga tylko dobre dusze. Nie poznaje 2/3 Gości ...szkoda, będa c tam z Wami napewno teraz nie miałabym problemu. Pozdrawiam dziś ciepło z deszczowego Siedlikowa.
A teraz po kolei relacjonuję:
Na Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym przybyli (wg kolejności wpisywania się na listę Gości:
Joanka z mężem
Kaisog 1
Syla z mężem
ana art
Myszorek z mężem
Neska z mężem
An-Tre
Agnieszka Baklarz z przyjacielem i Urszulą
Richie
Sebek
Michael
Haika
Barbara K... z mężem
Badara
Ela Teichman (jak nazwała siebie "ogrodowy podagrycznik")
Kasia_
Antek pilnujący Matyldy i Ignacego
Wiesia - mama Kasi Monika - sąsiadka nasza
Marta Hawraj z mężem i synem
Anula
Pszczelarnia - Ewa
i my Wicio, Grzesio i ja
szkoda, że nie ma fotek Forumowiczów z Ogrodu Danusi przy każdym nick'u
rozmawialiśmy o tym Bogda!
jest propozycja aby tak robić, potem przy spotkaniu wiadomo już kto jest kto i z kim się gadało
ja zmieniłam, mam fotę ! czas na innych !
Brawo Anula . O wiele lepiej zwracać się do konkretnej osoby a nie np. do różyczki nawet najpiekniejszej .
Wiele nicków będzie sie kojarzyło z konkretnymi,bardzo sympatycznymi osobami
Dzięki Ci Kobieto chociaż sama nie robiłam fotek ( cóż gapa ze mnie, karta od aparatu została w komputerze ) mogę cieszyć się dzięki wam wspaniałymi fotkami z moją skromną osobą