Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - lipiec 2011

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - lipiec 2011

ana_art 11:17, 03 lip 2011

gardenarium napisał(a)

a ja gapa dopiero w domu zauważyłam że prezent przywiozłam spowrotem, ale wstyd!!!! Danusia ale co ma wisieć nie utonie...

Daj spokój, nie prezenty są ważne, a Goście

ale ja zrobiłam coś specjalnie dla Ciebie i zamiast zostawić zabrałam do domu spowrotem, może dlatego że czułam się jak Alcja w Krainie Czarów...
Joanka 11:25, 03 lip 2011

Bohaterki wczorajszego dnia

Martek 11:38, 03 lip 2011

Chylę czoła przed Gospodarzami tego wyjątkowego spotkania ,serdecznie dziękuję za wspaniałe przyjęcie ,wyróżnienie i niepowtarzalny klimat jaki panował w tym magicznym zakątku naszej planety.
To nie koniec słodzenia obiecuję wrócić i napisać "słowo"więcej w bardziej spokojniejszym momencie(mam gościa).Pozdrawiam Cię Danusiu ,Witku ,Grzesiu, Michale Słusznie "Uciekający"i Wszystkich ,których miałam okazję spotkać w tym niezapomnianym dniu .
" Ważne są tylko te dni ,których jeszcze nie znamy..."Taki piękny tekst napisał dla nas Grechuta i z tą piosenką pozdrawiam Wszystkie osoby ,które były na spotkaniu duchem internetowym
Ściskam Marta
zbigniew_gazda 11:42, 03 lip 2011

Dzięki Marto za uścisk. Pięknie to napisałaś.
Grzesiu 12:57, 03 lip 2011

Nie daruje sobie
ale nie mogłem być z Wami
Następnym razem na rzęsach stanę a przyjadę Danusiu
Wspaniale się bawiliście....
Pszczelarnia 14:12, 03 lip 2011

Postanowiliśmy zamiecić zdjęcia przy Nickach (co uczynię, jak jakieś znajdę), bo z kwiatkami fajnie się rozmawia i trzeba (prawda Zbyszku?) ale dialog to z ludźmi lepiej się prowadzi.
Monteverde: ta osoba po i ... to ja Ewa z Pszczelarni. Przejechałam ok. 500 km (z przesiadkami różnymi) i byłam prawie do końca spotkania. Teraz już wróciłam do siebie (dopiero) w znaczeniu i przenośni, i piszę.

Nie wiem kto jest autorem tego cukierniczego dzieła ale Ogrodowiczanie wszystko potrafią.

Przysłuchiwałam się rozmowom to tu, to tam i zobaczyłam (usłyszałam), ile pasji jest w nas, radości, otwartości.
Danusiu, Witku, Ogrodowiczanie dziękuję za spotkanie. Dobrze, że nasze pasje i nasze znajomości nie są tylko wirtualne ale wszystko dzieje się naprawdę. Dobrze, że chcemy dzielić się ze sobą tym, co mamy. Bardzo dziękuję.
EwaG 14:24, 03 lip 2011

Och jak żałuję, że mnie tam nie było...
Ale już od dawna wiedziałam, że 2 lipca będę wracać z podróży z Wrocławia, i cały czas odkąd dowiedziałam się o tym spotkaniu, czułam, że ominie mnie spotkanie z fajnymi ogrodowymi fanatykami.
Wspólna wycieczka po angielskich (a może nie tylko) ogrodach to świetny pomysł.
Pozdrawiam
Ewa
AniaDS 15:54, 03 lip 2011

Niezapomnianie wrażenia zapewne.
Oglądając te zdjęcia widać, że zabawa była przednia.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestników.
Gardenarium 16:38, 03 lip 2011

Pszczelarnia napisał(a)

To cudownie smaczne ciasto (tarta malinowa z kremem) znalazła się dziś na honorwym miejscu na naszym stole. Zaprosiliśmy na kawę Wiesię i smakowaliśmy tej delicji Dziękuję

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:39, 03 lip 2011

Ela zaś wysłała mi te zdjęcia i mam podpisać tak:

Oto nasza kochana Danusia

Danusia z jakimś płynem na opryski

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies