Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - lipiec 2011

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - lipiec 2011

Martek 10:01, 04 lip 2011

Dziękuję Danusiu za przemiłe spotkanie jeszcze raz i za niesamowitą niespodziankę.Piękna nagroda postaram się dla niej o godne miejsce w moim skromnym ogrodzie.Naprawdę byłam wzruszona i zaskoczona tym wyróżnieniem
Martek 10:05, 04 lip 2011

Teraz pokażę ,że do suto nakrytego stołu mieliśmy bardzo piękny komplet sztućców
Imponująca kolekcja ,ja mam tylko podobne 4-y łyżeczki kupione jeszcze w Warszawskiej Duka ))
Gardenarium 10:09, 04 lip 2011

Syla napisał(a)

Odbicie w lustrze, super zdjęcia

Instagram Ogrodowiska
Martek 10:15, 04 lip 2011

Roześmiane buzie mówią wszystko ...Jest godzina 14:15 -e.Zdążyłam uff...Inaczej chyba bym się poryczała Dziękuję Wszystkim za to magiczne chwile ,odezwę się do Każdego z osobna - obiecuję ,by podzielić się moimi wrażeniami ze spotkania
Gardenarium 10:24, 04 lip 2011

Jak miło i wesoło

Instagram Ogrodowiska
Martek 10:35, 04 lip 2011

To w sumie dzięki Tobie Danusiu tak miło Ludzie wspaniali ,ale ktoś pomógł nam się cieszyć tym miejscem,Tobą i sobą na wzajem .Mimo ,że z niektórym miejscom na posesji towarzyszy wrażenie ,że zaraz wyskoczy krasnal to ściągając myśli na ziemię jasnym jest ,że to Ludzie zgotowali nam tą ucztę !!!
myszorek 10:36, 04 lip 2011

Melduję, ze i ja w końcu wróciłam do domu. Dziękujemy ślicznie za przeurocze spotkanie, możliwość kontemplacji bajkowych ogrodów, zobaczenia tylu uśmiechniętych (tudzież zamyślonych ludzi -nie trzeba było wymawiać nawet skąd efekt zadumy-wszystkimi targały te same uczucia i emocje), dla których ogrody to pasja, a chęć tworzenia swojego własnego mikro raju jest nie do powstrzymania. Niestety do Danusio-Witkowego ogrodu wchodzi się trochę tak, jak po dostaniu obuchem w łepetynę, więc nie udało nam się zamienić słowa ze wszystkimi gośćmi, nie doczekaliśmy też do przybycia Martka, czego niezmiernie załujemy, ale miejmy nadzieję, ze jeszcze będą okazje Gratulujemy wszystkim wyróźnionym osobom, cieszymy sie z poznania Gospodarza, który to jest jeszcze fajniejszy niż w telewizji.Wszystko fajnie, szkoda tylko, ze tak krótko.

Odwiedziliśmy później naszych Rodziców, których katowaliśmy zdjęciami-mama pytała, czy trawa jest prawdziwa, a Ojciec niezmordowany wojownik o styl naturalny w ogrodzie nakazał mi podformować swoje dwa największe bukszpany, co też z wielką radością uczyniłam To jest zaraźliwe!
Ściskamy wszystkich serdecznie
Magda i Mariusz
Martek 10:57, 04 lip 2011

Myszorek jak już napisałam wcześniej "Ważne są tylko te dni ,których jeszcze nie znamy..." Też żałuje ,ale do zobaczenia gdzieś na "szlaku",może się kiedyś uda
agnieszka_ba... 10:58, 04 lip 2011

Danusiu,

Było przeuroczo, świetnie zorganizowane i super sympatycznie. Jeszcze raz bardzo dziękuję we własnym oraz przywiezionych gości imieniu.

Obejrzałam wszystkie wpisy i już niewiele zdjęć jest do dodania do relacji. Znalazłam 3 takie, którymi chętnie się podzielę:
1. Kolejny super detal ogrodowy

2. Jeszcze raz zdjęcie "ciurkadła" w otoczeniu roślin

3. Zdjęcie ogrodu u Kasi

Joku 11:23, 04 lip 2011

Cieszę się że spotkanie było udane i żałuję że mnie z wami nie było. Z największą przyjemnością obejrzałam wszystkie relacje. Miło was rozpoznawać i dopasowywać do Nicków.
Gratuluję wszystkim nagrodzonym.