Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - lipiec 2011

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - lipiec 2011

ana_art 14:43, 04 lip 2011

kaisog1 napisał(a)
Bogda specjalnie dla Ciebie zmieniła avatarek No teraz chyba mnie rozpoznasz w realu?

noooo napewno
ana_art 14:47, 04 lip 2011

a mnie interesuje jak dokladnie nazywa się ten różanecznik (?) baaardzo mi sie podoba o ile sobie przypominam to ma tam sporo słońca a mi takie roślinki są potrzebne
ana_art 15:11, 04 lip 2011

Danusiu czy moglabys napisać co to rośnie pomiedzy bukszpanowymi stożkami i czy to to samo co na pierwszym zdjęciu?

Martek 15:24, 04 lip 2011

Jest nas coraz więcej na forum to piękne !!! Rośniemy w siłę i upiększamy nasze otoczenia .Całkiem możliwe,że zarażamy tą wrażliwością miłości do natury sąsiadów i znajomych - wspaniałe !
Ale" morwa" błagam jest tyle podobnych ników ,że dostaję oczopląsu .Anek,rajów,art. itd.Czasami się zdarza ,że Ana to Renata czy Magda O wiele łatwiej będzie się komunikować jeśli nasze awatary będą przejrzyste czy spróbujmy poszukać jakiś prostych ,ale różnorodnych pseudonimów.Jak ktoś nie ma obiekcji fajnie byłoby poznać na zdjęciu w początku wątku.Korciło mnie wielokrotnie do zmiany zdjęcia w awatarze ,ale trzymam się dzielnie bo wiem jakie zamieszanie jest kiedy awatar nagle zmienia swoje oblicze
Kochani to tylko moja prośba ,zrozumcie to co piszę ,będzie nas jeszcze więcej ,a ja już mam problemy .Jeśli ktoś uważa ,że to mój problem ok zrozumiem to jest tylko taka propozycja i moje spostrzeżenie .
Danusiu największy ruch na Twoim wątku dlatego napisałam u Ciebie ,nie chcę otwierać kolejnego
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i dziękuję za uwagę
kaisog1 15:53, 04 lip 2011

Ana-art - to co rośnie między bukszpanami to pachysandra
Matka 17:19, 04 lip 2011

kaisog1 napisał(a)
Bogda specjalnie dla Ciebie zmieniła avatarek No teraz chyba mnie rozpoznasz w realu?

Gosiak, jesteś niesamowitachciałabym Cię spotkaćwpadnij na kawkę, właśnie pijęale nie kawke tylko rozgrzewającą herbatkę z malinkamijeszcze mnie trzyma
Matka 17:20, 04 lip 2011

ana_art napisał(a)

a mnie interesuje jak dokladnie nazywa się ten różanecznik (?) baaardzo mi sie podoba o ile sobie przypominam to ma tam sporo słońca a mi takie roślinki są potrzebne

o jak na słonko się on nadaje to i ja bym chciała wiedzieć jak się zwiea kolor jaki?
myszorek 18:02, 04 lip 2011

nadaje- nie nadaje- to rh cunningham white's- u mnie też w dość słonecznym miejscu rośnie-to wytrzymały na oparzenia rh. Ma białe kwiaty. Na dośc słoneczne stanowiska to się nadają rh z grupy yakushimanum, z takim meszkiem pod spodem liści i azalie-bo zrzucają liscie na zimę i jest im wsio ryba
myszorek 18:17, 04 lip 2011

noż pupka, tak to jest jak się robi 3 rzeczy na raz-nasadzenie u Kasi jest tak w stylu Danusi, że az się zapomniałam. Przecież nie wiem jakie rh ma Kasia
zbigniew_gazda 18:25, 04 lip 2011

myszorek napisał(a)
nadaje- nie nadaje- to rh cunningham white's- u mnie też w dość słonecznym miejscu rośnie-to wytrzymały na oparzenia rh. Ma białe kwiaty. Na dośc słoneczne stanowiska to się nadają rh z grupy yakushimanum, z takim meszkiem pod spodem liści i azalie-bo zrzucają liscie na zimę i jest im wsio ryba

Myślę że ten który ma liście ciemnozielone to cunningham white a ten na wprost o jasnych liściach to Abendsune (mam takie i właśnie tak wyglądają ) - ale może się mylę ?