Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

asiak 23:23, 31 sie 2016

Dziękuję Toszko kochana
Madzenka 23:31, 31 sie 2016

Asia jak nie masz wizji tej rabaty to nei rób nic na siłe. Przejrzyj pinteresta z inspiracjami, poczekaj zimę, zaplanuj spokojnie i wiosna ja załóż
asiak 07:10, 01 wrz 2016

Madzenka napisał(a)
Asia jak nie masz wizji tej rabaty to nei rób nic na siłe. Przejrzyj pinteresta z inspiracjami, poczekaj zimę, zaplanuj spokojnie i wiosna ja załóż

Oj, chyba tak zrobię... tym bardziej, że na trawki już za późno
anbu 07:21, 01 wrz 2016

Eee tam, Asia nos do góry, wiosna tuż, tuż
Kasia_CS 08:12, 01 wrz 2016

Hej Asiu! Wpadam z rewizyta zaczęłam czytać wątek od początku, a widzę, ze pędzi jak szalony! Zmusilam się tez do wymierzenia mojego ogródka, bo wcześniej rysowalam go na oko. Muszę wreszcie sie za niego zabrać porzadnie...

A u Ciebie już dużo całkiem, bo masz sporo dojrzalych roslin, tlo z tuj, tego pięknie przyciętego buksa (zdolna z Ciebie fryzjerka ). Będę zagladac
Makusia 08:16, 01 wrz 2016

Asiu wiem, że ciężko się zatrzymać przy takim rozpędzie- idź na urlop Po powrocie spojrzysz świeżym okiem, i dojdziesz do przekonania, że jeszcze trochę życia przed Tobą, i lepiej coś roz/zaplanować, niż na wariackich papierach sadzić na już, a potem robić remanent i wywalać/przesadzać. Ja się zatrzymałam w tym roku. Zima na planowanie, wiosna na realizację, lato na kosmetykę
lojalna_ 08:24, 01 wrz 2016

Jak ja sie jesienia szarpalam z rabatami i kręciłam w kółko Nasza Marzenka powiedziała kup cebulowe , wiosna beda cieszyc a teraz juz koniec . I to były złote porady
BasiaLT 08:42, 01 wrz 2016

Też tak maiłam że latałam jak kot z pęcherzem żeby coś jeszcze zrobić. Ale to nie ma sensu. Lepiej na spokojnie usiąść, poszukać inspiracji i zaplanować, a teraz cieszyć się słoneczkiem i nadchodzącą jesienią. A do wiosny jest bliżej niż by się wydawało
asiak 11:44, 01 wrz 2016

Dziewczyny wiem, że dobrze radzicie, ale same wiecie jak to jest
Lawendy patrzę po sklepach, nigdzie już nie ma, żurawek nie ma, traw nie ma...
Zakupiłam jednego miskanta na rozmnożenie, taki zielony z biały paskiem
Nie wiem, czy dobrze zrobiłam...
Jak trafię gdzieś ładne hortensje, to zakupię i wsadzę w tym roku

iwka 11:49, 01 wrz 2016

ładne żurawki dzisiaj w lidlu są ale drogie, 17 zł chyba, w gazetce patrzyłam to było napisane od 2,49 poleciałam rano a tu zonk ale sadzonki duże