Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt

Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt

pawel2806 19:52, 02 wrz 2021

Taką grabową też bym chciał, ale już nie ma miejsca
Mirka 20:02, 02 wrz 2021

Beata36 napisał(a)
O to dostałaś mi skrzydeł...A czy ziemia to jakaś uniwersalna i kora jakaś konkretna czy też ogrodowa bo kompletnie się nie znam?

Potwierdzam to co Asia napisała
Też mam 5i 6 klasę ziemi i sadze rośliny tak jak Asia.
Beata36 20:26, 02 wrz 2021

A jak zimują u Was te trawy?obornika raczej nie załatwia ale może florovit by był dobry zamiast tego...A czy jakaś konkretnie ziemie kupujecie i korę?wybieram się do szkółki po brzozy to bym się odrazu zaopatrzyła
Johanka77 22:26, 02 wrz 2021

Beata36 napisał(a)
A jak zimują u Was te trawy?obornika raczej nie załatwia ale może florovit by był dobry zamiast tego...A czy jakaś konkretnie ziemie kupujecie i korę?wybieram się do szkółki po brzozy to bym się odrazu zaopatrzyła

Beatka obornik koński to po prostu qooopa ze stadniny

A jak nie masz w pobliżu, to wystarczy czarna i kora.
Ja kupuję z worka, ale nie torf.

Dasz radę
Martka 23:20, 02 wrz 2021

Johanko, poranek oglądam wieczorem piękne niebo u Ciebie jest zawsze, rośliny też piękne zawsze, nieźle skumulowałaś pozdrawiam!
April 09:31, 03 wrz 2021

Widzę że dzielisz jeszcze trawy. Mam nadzieję, że ładnie przeżyją zimę. Ja też ciapałam seslerię ogromniastą, której nie byłam w stanie sama wyciągnąć z rabaty. I też mam nadzieję że przeżyje choć nie wiem gdzie posadzę. Najwyżej komuś się przyda. Albo wysadzę na zapłocie. Bo u mnie porosły giganty nawet nie wiem kiedy.
Pamiętasz jak sadziłaś małe? A teraz naprodukowałaś sadzonek że poza jeziorami to jeszcze na handel wystarczy
Taki los ogrodnika, najpierw cierpi na niedobór a potem ma nadmiar i znów kłopot

Fajne poranne fotki. U mnie dziś też wreszcie słoneczko. Może się uda popracować
Johanka77 11:39, 03 wrz 2021

April napisał(a)
Widzę że dzielisz jeszcze trawy. Mam nadzieję, że ładnie przeżyją zimę. Ja też ciapałam seslerię ogromniastą, której nie byłam w stanie sama wyciągnąć z rabaty. I też mam nadzieję że przeżyje choć nie wiem gdzie posadzę. Najwyżej komuś się przyda. Albo wysadzę na zapłocie. Bo u mnie porosły giganty nawet nie wiem kiedy.
Pamiętasz jak sadziłaś małe? A teraz naprodukowałaś sadzonek że poza jeziorami to jeszcze na handel wystarczy
Taki los ogrodnika, najpierw cierpi na niedobór a potem ma nadmiar i znów kłopot

Fajne poranne fotki. U mnie dziś też wreszcie słoneczko. Może się uda popracować

Jola ja ich nie dzieliłam tylko wykopałam
I zastanawiam się, co z nimi na zimę zrobić…

Myślicie że garaż? Czy zdołować nad jeziorem?
Johanka77 11:40, 03 wrz 2021

Martka napisał(a)
Johanko, poranek oglądam wieczorem piękne niebo u Ciebie jest zawsze, rośliny też piękne zawsze, nieźle skumulowałaś pozdrawiam!

Macham Martek!
UlaB 13:00, 03 wrz 2021

Asia, ja bym zadołowała.
Nomen omen tez mam trawy w donicach czekające na wyprowadzkę nad jezioro, ale nadal czekają na miejscówkę (prace planowe uniemozliwiają jeszcze chwilowo posadzenie na miejsce stałe). Chyba je tam w koncu zadołuję.
Rojodziejowa 22:53, 03 wrz 2021

Asiu, pamiętasz ile tulipanów EE wcisnęłaś w carexowisko?