Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt

Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt

Johanka77 22:16, 03 lip 2017

Makusia napisał(a)
Wróciła czy nadal się byczy i zbiera energię do prac ogrodowych?

Byczy się!
Makusia 22:21, 03 lip 2017

I prawidłowo!
Johanka77 09:23, 04 lip 2017

Pozdrawiam bycząc się

Makusia 10:39, 04 lip 2017

No! Wreszcie sobie Johankę zwizualizowałam
Baw się Dziewczyno i bycz się w słoneczku- u nas brrrr....
Johanka77 17:53, 04 lip 2017

Makusia napisał(a)
No! Wreszcie sobie Johankę zwizualizowałam
Baw się Dziewczyno i bycz się w słoneczku- u nas brrrr....

Przynajmniej ogród mi się podlewa
Johanka77 18:20, 07 lip 2017

Wróciliśmy! Juhuuu!!!
W sensie, że cieszę się, że się udało.

W Splicie nasz wylot opóźnił się ponad godzinę, i we Wiedniu samolot do W-wy nam odleciał.
Po wizycie przy 5 information deskach, odsyłani od Annasza do Kajfasza w końcu miła Pani poinformowała mnie, histerycznie już rozdygotaną, że przebookowali nas na lot do W-wy przez... Frankfurt!!! I na nasze szczeście ten lot jest... spóźniony, więc zdążymy!
Ale oznaczało to jednocześnie, ze na lot z Frankfurtu do W-wy już nie zdążymy... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

We Frankfurcie pani z kommando na końcu dłuuugiej kolejki (do której dotarliśmy w końcu, uprzednio błądząc przez 20 minut po lotnisku)wydrukowała nam numerek i nakazała czekać na bilety na poranny lot i hotel.
Dostaliśmy numerek 3611 gdy akurat obsługiwali 3397... 200 osób przed nami! Każda po kilka- kilkanaście minut na piętnascie stanowisk... A była już 23:00...

O północy dostaliśmy się do przemiłej Emmanueli, która przez kolejne 30-40 minut usilnie walczyła o hotel dla nas. Bo na te same hotele łypało pozostałych 500-600 pasażerów, w tym jakieś 200 z biznes klasy.

O pierwszej w nocy wylądowaliśmy w pięknym ośrodku szkoleniowym Lufthansa w Seeheim, gdzie spaliśmy 3 godziny, aby o piątej udać się z nadzieją na lot do Warszawy.

Lot był, trochę krążył nad Warszawą, bo był korek, ale ostatecznie wylądował...

W domu zastaliśmy bujnie zarośnięty ogród. Chwasty również bujne, choć nie ma dramatu. Jutro popielimy i będzie git!

No i jeszcze super nowina. Wrócił do nas nasz zaginiony rok temu kot!!! Był już 3 razy w garażu
Jest sprawiedliwość na tym świecie

Anda 18:31, 07 lip 2017

Jaaaacie, ale miałaś powrót... Dobrze, że potrafisz się z tego śmiać
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 18:32, 07 lip 2017

No i dopiero fotkę zobaczyłam Czarnowłosa i czarnooka piękność
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Johanka77 18:36, 07 lip 2017

Anda napisał(a)
No i dopiero fotkę zobaczyłam Czarnowłosa i czarnooka piękność

Jeeju! Ja u CIebie, a Ty u mnie
No teraz to mi pokadziłaś
Dziękuję!

Johanka77 18:37, 07 lip 2017

Aaaa! I jeszcze jedno!
Ma już pierwsze 4 pomodorki! Własne!!!