Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt

Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt

amatorodniczka 14:56, 29 kwi 2020

Asiu piękne to palenisko Mmm lawenda będzie obłędna..

Ja dziś byłam w takiej wielkiej szkółce gdzie były WIEEELKIE drzewa i brzozy wielopienne więc kombinuję już nad tą rabatą przed tarasem
nicol21 15:22, 29 kwi 2020

Trawnik zacny! Gaik brzozowy o zachodzie słonca super sie prezentuje, będzie latem ładny cien.
całość bardzo fajna!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Rojodziejowa 18:15, 29 kwi 2020

Asiu, używasz do formowania/obcinania elektrycznych nożyc? Jesteś zadowolona?
beata_m 18:17, 29 kwi 2020

palenisko się wkomponowało idealnie!!!!!!!!!!!!!!!!!
bosko
AnnaCh 19:15, 29 kwi 2020

Wow, jakie palenisko, super
Dla mnie ogród też jest azylem i ostoją, po siedzeniu przed kompem i jednocześnie z telefonem przy uchu, próbując jedną ręką ugotować obiad, druga spacyfikować Jaśka, wyjście w krzaki jest ukojeniem nerwów
Johanka77 20:40, 29 kwi 2020

kasia1 napisał(a)
Cześć Asiu, miło do Ciebie zaglądać. Tak sobie myślę, że Twój ogród musi być bardzo kojący po pracy. I też udowadniasz, że minimalizm jest fajny. Zresztą ja lubię oglądać wszystkie ogrody, trochę w zależności od nastroju. A u Ciebie odpoczywam Pozdrawiam

To bardzo miłe, co piszesz!
Tak, lubię go, ale najbardziej lubię latać po ogrodzie z rana, w piżamie, z kawką w ręku... i aparatem
Johanka77 20:42, 29 kwi 2020

amatorodniczka napisał(a)
Asiu piękne to palenisko Mmm lawenda będzie obłędna..

Ja dziś byłam w takiej wielkiej szkółce gdzie były WIEEELKIE drzewa i brzozy wielopienne więc kombinuję już nad tą rabatą przed tarasem

Kombinuj! ALe jesteś pewna, że chcesz duże drzewa od razu?
Nie chcesz, żeby u Ciebie ładnie rosły?
To naprawdę szybko się dzieje
Johanka77 20:49, 29 kwi 2020

nicol21 napisał(a)
Trawnik zacny! Gaik brzozowy o zachodzie słonca super sie prezentuje, będzie latem ładny cien.
całość bardzo fajna!

Bardzo Ci dziękuję
Trawnik się super odbudowuje po wertykulacji i nawożeniu.

Brzozową to słońce bardzo pięknie maluje.
Mogłabym tak codziennie cykać.

Dla odmiany dziś rano w deszczu

Johanka77 21:03, 29 kwi 2020

Rojodziejowa napisał(a)
Asiu, używasz do formowania/obcinania elektrycznych nożyc? Jesteś zadowolona?

Taaak! Bardzo.
Na 40-kę dostałam od kolegów z pracy takie długie ROBBY do żywopłotów.
Lecę jak burza.
Tuje jednym cięciem cały rząd, to bardzo wygone.
Ale najwięcej dają mi przy trawach. Żadnych bombli od sekatora. Kłosy ścielą się równo

Natomiast w ubiegłym roku Mąż zakupił mi taki mały ręczny, którym ciacham busky.
Bardzo fajnie się formuje kule.
Johanka77 21:04, 29 kwi 2020

AnnaCh napisał(a)
Wow, jakie palenisko, super
Dla mnie ogród też jest azylem i ostoją, po siedzeniu przed kompem i jednocześnie z telefonem przy uchu, próbując jedną ręką ugotować obiad, druga spacyfikować Jaśka, wyjście w krzaki jest ukojeniem nerwów

To prawda! Tam już jest święty spokój