Toszka
21:01, 04 wrz 2016
kawał roboty przed wami dacie radę
 dacie radę
Jakiś domek? Jakieś plany? Jakieś marzenia?
 dacie radę
 dacie radę
Jakiś domek? Jakieś plany? Jakieś marzenia?

i wszystko będzie jasne. Chyba, kurde.
 i wszystko będzie jasne. Chyba, kurde.
 Mam wrażenie, że o wszystkim pomyślałam, ale nie tym
 Mam wrażenie, że o wszystkim pomyślałam, ale nie tym  ...jutro pójdę i sprawdzę. Tylko jak? Że palik na początku działki, drugi na końcu + sznurek od jednego do drugiego i zmierzyć różnicę? Dobrze kombinuję? Kurcze, nie wiem czy to na dzień dzisiejszy będzie wykonalne bo na moje niedoświadczone oko przeszkadza mi wypukłość na alejce (na ostatnim zdjęciu ogolonym to zarośnięte), którą mam w planie zrównać z poziomem działki sąsiada.
 ...jutro pójdę i sprawdzę. Tylko jak? Że palik na początku działki, drugi na końcu + sznurek od jednego do drugiego i zmierzyć różnicę? Dobrze kombinuję? Kurcze, nie wiem czy to na dzień dzisiejszy będzie wykonalne bo na moje niedoświadczone oko przeszkadza mi wypukłość na alejce (na ostatnim zdjęciu ogolonym to zarośnięte), którą mam w planie zrównać z poziomem działki sąsiada.
 Darń taka, ze musiałam skakać na szpadel. Ale jest nadzieja. Chyba znalazłam człowieka, dla którego alejka ROD-owska nie jest przeszkodą.
 Darń taka, ze musiałam skakać na szpadel. Ale jest nadzieja. Chyba znalazłam człowieka, dla którego alejka ROD-owska nie jest przeszkodą.