Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Urszulla 19:11, 31 sie 2020

kasiek napisał(a)

o kurcze to ładnie się narobiłaś a dziś mają byc takie burze....
Ta sciana blaszaka wzdłuż domu doprowadzała mnie do szału. Siły miałam po fajnych wakacjach, gdzie naprawde dużo odpoczełam

Teraz jes elegancko

Super to zrobiłaś i pasuje do całości roślinki musiałaś najpierw wykopać a potem wkopać ale rzeczywiście po takich wakacjach to pewnie była bułka z masłem

Agania 19:28, 31 sie 2020

kasiek napisał(a)

Jutro leżę tak

Koniecznie musicie się zamienić
Wróciłam, a Ty widzę jak mróweczka, ładnie bardzo ładnie tym razem stolarkę podziwiam
Gratuluję koteczka, skąd go macie, szkoda, że ma katar nie chcę straszyć, ale koci katar jest nie do wyleczenia

Trzymam mocno kciuki może to tylko zwykła niegroźna infekcja.
Waclaw 20:51, 31 sie 2020

Ależ Ty Kasiu twórcza jesteś!
Wulkan energii
Magleska 20:56, 31 sie 2020

Kasiu mam nadzieję ,że w końcu uda mi się zobaczyć ten Twój cudny ogród -bardzo bym chciała -napiszę priv jutro ,oki
anabuko1 07:38, 01 wrz 2020

kasiek napisał(a)
I pora na owocki - brzoskwinia ozdobna znów zmieniła miejsce na front gdzie ma ciepło i słonecznie i owocki pieknie sie wybarwiły!

to ta brzoskwinia

Świetne owoce ma też irga szczepiona

za to ognik po przycięciu nie ich niemal wcale

Kasiu, ogród jak zawsze przepiękny.
Roślionki śliczne.
Brzoskwinie ummm mniam..
Co to za wczesna odmiana ??
Poszukują takowej wczesnej. A zaraz będą drzewka do kupna. to warto wiedzieć.
Kwitnie też pięknym kolorkiem
Pozdrawiam
kasiek 07:45, 01 wrz 2020

Urszulla napisał(a)

Super to zrobiłaś i pasuje do całości roślinki musiałaś najpierw wykopać a potem wkopać ale rzeczywiście po takich wakacjach to pewnie była bułka z masłem

Nie wykopywałam, była spora gimnastyka by osadzić między cyprysami.
Ale warto było, starsza pomagała malować a eMuś ustawiać - nawet szybko poszło. Jeszcze przód został.
kasiek 07:47, 01 wrz 2020

Agania napisał(a)

Koniecznie musicie się zamienić
Wróciłam, a Ty widzę jak mróweczka, ładnie bardzo ładnie tym razem stolarkę podziwiam
Gratuluję koteczka, skąd go macie, szkoda, że ma katar nie chcę straszyć, ale koci katar jest nie do wyleczenia

Trzymam mocno kciuki może to tylko zwykła niegroźna infekcja.

Nawet nie strasz, dzis wieczorem mam weterynarza. Na koci katar był szczepiony 25.08 i pani dr mówiła że jeśli kot to złapał to po szczepionce szybciej to przejdzie. Tak to jest brac z azylu,ale cóż poradzić, jest taki słodziak.
A kotka nie odpuszcza, dziś juz śpi w korytarzu, na dom nie puszczamy bo ma pchły i już nam ręce opadają jak ją odpchlić na stałe.
kasiek 07:48, 01 wrz 2020

Waclaw napisał(a)
Ależ Ty Kasiu twórcza jesteś!
Wulkan energii

Czasem mnie najdzie
Jak nie mam pomysłu to tylko chodze i myślę, ale jak mam wenę to muszę mieć na już
kasiek 08:29, 01 wrz 2020

Magleska napisał(a)
Kasiu mam nadzieję ,że w końcu uda mi się zobaczyć ten Twój cudny ogród -bardzo bym chciała -napiszę priv jutro ,oki

Uda sie , zobaczysz
Jesień jest długa, gorzej jak covid wystąpi w szkołach i zamknie pół pracujących w domach
kasiek 08:32, 01 wrz 2020

anabuko1 napisał(a)

Kasiu, ogród jak zawsze przepiękny.
Roślionki śliczne.
Brzoskwinie ummm mniam..
Co to za wczesna odmiana ??
Poszukują takowej wczesnej. A zaraz będą drzewka do kupna. to warto wiedzieć.
Kwitnie też pięknym kolorkiem
Pozdrawiam

Kupiłam ja jako brzoskwinia ozdobna, owoce ma nie duże, to nie jest jakaś typowa odmiana deserowa. Ale sa takie jak lubie, małe, twardawe i średnio slodkie
za to kwitnie spektakularnie. I szczerze powiedziawszy spotkałam ją raz w życiu więc nie wiem czy jest popularna.
To chyba ta
https://szkolkastecz.pl/brzoskwinia-ozdobna-melred/.html