Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 23:05, 17 cze 2017

Richie napisał(a)
Kasiu ale się u Ciebie dzieje, nie mogę nadążyć Ogród się rozrósł, roślin przybywa i bardzo się zmienił od czasu wizyty. Myślę, że Twoje pomysły jeszcze się nie wyczerpały. Tak trzymaj
Pozdrawiam.

Co roku mówię że kończę i ... guzik z tego, znowu coś mi wpadnie Ogrodowisko jest niesamowicie inspirujące, można się artystycznie wyżyć a przy tym figurę i zdrowie zachować
kasiek 23:06, 17 cze 2017

Katkak napisał(a)
KAsiu te Twojemetamorfozy są obłędne. A my dziś skończyliśmy kopanie oczka .

A fot nie ma - a to taka atrakcja! Ale gratuluję, wiedziałam że się nie doczekasz aż mała urośnie
Katkak 23:14, 17 cze 2017

kasiek napisał(a)

A fot nie ma - a to taka atrakcja! Ale gratuluję, wiedziałam że się nie doczekasz aż mała urośnie

Już rozumie co wolno, a czego nie, wiec się dogadamt . Zresztą w domu też mam strome schody bez barierek i wie, że nie wolno .
kasiek 23:19, 17 cze 2017

Katkak napisał(a)

Już rozumie co wolno, a czego nie, wiec się dogadamt . Zresztą w domu też mam strome schody bez barierek i wie, że nie wolno .

No mówiłam, ja miałam multum trujących roślin i dzieci wiedziały że nie wojno. A oczko jakie głębokie kopiesz?
Katkak 23:27, 17 cze 2017

kasiek napisał(a)

No mówiłam, ja miałam multum trujących roślin i dzieci wiedziały że nie wojno. A oczko jakie głębokie kopiesz?

Kasiu tak na ok 1m chcielismy, ale jutro dokladne pomiary zrobimy, bo deszcz nas przegonił.
sylwia_slomc... 23:54, 17 cze 2017

Niesamowite jak się zmienia z roku na rok
Milka 05:56, 18 cze 2017

Ach te porównania w czasie, widać jak buja, a co będzie za ileś kolejnych lat!
Mala_Mi 06:18, 18 cze 2017

kasiek napisał(a)

Złocienie, na placu dostałam gdzieś po 5 zeta, jak będą jeszcze mieli to Ci wezmę bo mam przecież zaległą wizytę u Ciebie

Justynę mogą denerwować, bo jak przekwitną to są brzydkie i najlepiej wyciąć Pokrój tez taki trochę rozlazły Za to kolor widoczny z daleka

Pięknie Kasiu, szkoda tylko że leżaczki stoją a pogoda nie leżaczkowa .
20:22, 18 cze 2017
Mala_Mi napisał(a)

Justynę mogą denerwować, bo jak przekwitną to są brzydkie i najlepiej wyciąć Pokrój tez taki trochę rozlazły Za to kolor widoczny z daleka

Pięknie Kasiu, szkoda tylko że leżaczki stoją a pogoda nie leżaczkowa .

miałam w zeszłym roku trzy szt złocieni ale w kolorze białym ...w tym roku jest jeden lichy ...przesadziłam .....wygniwaja na mojej glinie ? choc rosły obok jezówek w ludwiczkach ...jeżówki zostały złocieni nie ma ....gailardia tez mi sie straciła.

wstawie u mnie foto tych złocieni/jasturnów z zeszłego roku ...ale one krótko kwitna i do wyciecia jak przekwitna .....bo mocno strasza
Gardenarium 21:51, 18 cze 2017

kasiek napisał(a)

Prześliczny ten domek

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies