Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Agania 20:14, 28 paź 2018

Tak trzymaj...niech tylko pogoda wytrzyma i słoneczka nie zabrakło
08:09, 29 paź 2018
kasiek napisał(a)

Gosiu znasz mnie, ja naprawdę takimi rzeczami się nie przejmuje. Ten projekt wzbudził spore emocje zarówno u Pachulskiego jak i u sponsora jak już wcześnie pisałam - wiem co robię, jak coś nie wyjdzie to zmienię - na tym polega zabawa, ja nie chcę skończyć dzieła, lecz bawić się nim w nieskończoność

juz miałam nic nie wpisywać przy tej realizacji ....skandale tu nikomu nie potrzebne ...i licze na to że ten mój wpis zostanie odebrany pozytywnie )

Kaśka twój wpis o zabawie i przyszłych zmianach zaprzecza twojej pewności siebie, że wiesz co robisz.

Z uwagi na twoje mocno luźne podejście do tego projektu......jest tyle kontrowersji i emocji...i wątek skupia i przyciąga więcej osób niż na codzień.

tym swoim wpisem i kilkoma poprzednimi podałaś do publicznej wiadomości myśl :

"najpierw robię potem będę myśleć"

i to jest to słabe i niezrozumiałe

Kaska zobacz ....szczęśliwie znalazłaś sponsorów a budżet nadal ci sie nie spina ... i potaniasz wiele rzeczy ....a jednoczesnie wpisujesz w kosztorys pozycje niewymierna ...na przyszłe zmiany....i niedokończone rzeczy na które dziś nie masz funduszy....to wzbudza niepokój ...bo jest duże ryzyko żę na te poprawki nie znajdziesz tak szybko dodatkowych pieniędzy ....i zostanie stylistyczny bałagan na wiele lat.

Kaska jakby na to nie patrzeć wydajesz zdobyczne złotówki więc pomyśl o tym ......realizujesz coś na świeczniku ....na forum publicznym więc jak zaczniesz podawać do wiadomości spójne komunikaty ....zapewne będzie mniej wpisów doradczych i unikniesz tzw krytyki.

kasiek 18:04, 29 paź 2018

eee_taam napisał(a)

Kaska jakby na to nie patrzeć wydajesz zdobyczne złotówki więc pomyśl o tym ......realizujesz coś na świeczniku ....na forum publicznym więc jak zaczniesz podawać do wiadomości spójne komunikaty ....zapewne będzie mniej wpisów doradczych i unikniesz tzw krytyki.

Justyś dawaj dalej!!!
Córa przygotowała popcorn jak zaczęła czytać te wpisy - teraz nie tylko ja się dobrze bawię
kasiek 18:06, 29 paź 2018

Agania napisał(a)
Tak trzymaj...niech tylko pogoda wytrzyma i słoneczka nie zabrakło

Trzyma trzyma - kolejna ścianka powstaje bo dokupilam 20 Itongów
kasiek 18:07, 29 paź 2018

ryska napisał(a)
Świetne podejście do życia a ogród jak zawsze...pełen złudzeń i niespodzianek

A jakie zdrowe
kasiek 18:08, 29 paź 2018

inka74 napisał(a)
Mi się podoba, widzę ogromne możliwości tego zakątka. To nie będzie miejsce jakich wiele tylko jedne, jedyne niepowtarzalne bo wymarzone przez właścicielkę. Bardzo jestem ciekawa finalnego efektu z podłogą, ścianą i przeszkleniem. Super, że znalazła się możliwość realizacji marzenia. Trzymam kciuki!

Prawda? Oni tez tak uznali
kasiek 18:09, 29 paź 2018

Magleska napisał(a)
Kasiu buziak za podejście
A tak poza tym ciekawią mnie te donice z bloczków .....zimą będę się uśmiechać o szerszy instruktaż .....
Te Twoje będą pod dachem prawda ? ...... a nadawałaby się też pod chmurkę ?

Myslę że bez problemu - myslę że otoczone siatka wytrzymają bez problemu mrozy - będziemy próbować
kasiek 18:10, 29 paź 2018

Rumianka napisał(a)
Kasiu, jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich niezwykłych (jak na kobietę) poczynań murarskich. Projekt bardzo mi się podoba i to, że trwasz w swoim postanowieniu, nie bacząc na tę burzliwą krytykę...jest to niezwykle pozytywna cecha i tak trzymaj dzielna kobietko...

Eee tam krytyka, jak poczytasz między wierszami to odkryjesz prawdziwe powody
kasiek 18:15, 29 paź 2018

Mala_Mi napisał(a)
Gdybyśmy się trzymali ściśle mody kanonów i zasad..... świat byłby nudny .... dalej by w malarstwie królowały pejzaże i kobiety o zaokrąglonych kształtach.
Nie wszytko musi się nam podobać.. ma się nam podobać to nasze, swoje, osobiste

Niestety pokazując publicznie wystawiamy się na krytykę.. cieszę się, ze potrafisz przejść koło krytyki do porządku dziennego. I tak trzymaj..

Krytyka mnie nie kaleczy, dlatego się nie przejmuje. Zresztą gdybyś wiedziała ile miłego się nasłuchałam, to też byś się nie przejmowała
sylwia_slomc... 18:19, 29 paź 2018

kasiek napisał(a)

Myslę że bez problemu - myslę że otoczone siatka wytrzymają bez problemu mrozy - będziemy próbować

Em mówi, że w takim wydaniu powinno się trzymać bez problemu, siatka w tym wykonaniu jest bardzo ważna.