Mili odwiedzający

Przestańcie. Kropka.
Kasia nie zasłużyła na te posty. Potyczki prowadźcie na pw. Proszę.
Nie wiedziałam, że mój wpis przyniesie tyle komentarzy, a chciałam jedynie coś podpowiedzieć.
Kasiu, rób swoje, bo to Twój ogród, a ja będę z przyjemnością czekać na efekt końcowy. Ogród zarośnie, nabierze patyny i będzie tak, jak Ty chciałaś. To Twój ogród.
Dodam w kwestii wyjaśnienia, nie ja rekomendowałam ogród, Kasia sama się zgłosiła.
Jeszcze dopowiem, bo ktoś tam o "układach" mówił. W latach kiedy powstawał program, nie było internetu. A ładnych ogrodów było jak na lekarstwo, nie to co teraz. I jeśli ktoś robił ładne ogrody, to dlaczego miał nie pokazywać.
Teraz wchodzi się w internet i ma się wszystko, to całe "mielenie w kółko" cudzych zdjęć itp. masakra w ogóle.
Ale dzięki takim programom jak Maja w ogrodzie, czy inne i także takim miejscom, jak Ogrodowisko i inne fajne portale, jest możliwość zobaczenia, co tworzą inni i się inspirować. Podziękowania dla Tych Ludzi, że się im chce, także za to, że poświęcają swój czas, aby pokazywać, opisywać i pomagać innym.
A jeśli ktoś w swoim ogrodzie robi coś inaczej, niż sobie wyobrażają inni - to jest jego skarb, indywidualne podejście, które trzeba szanować, nawet jeśli nam się nie podoba.