Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

08:04, 27 paź 2018
Katkak napisał(a)
Kasi ogród generuje we mnie jedynie pozytywne i miłe emocje, więc nie mam się nad czym zastanawiać. Obrażać się też nie obrażam. Jestem jedynie coraz bardziej zniesmaczona takimi mało konstruktywnymi, nic nie wnoszącymi, a złośliwymi komentarzami. Krytyka jak najbardziej, a jakiś ciekawy pomysł to już nemo. Szkoda.

ale gdzie ty widzisz złośliwość? brak piania z zachwytu to wg. ciebie złośliwość? upssss.....

cenzura wypowiedzi była w poprzedniej epoce ....ale jak widze teraz ty tez chcesz tego samego ....zeby juz nie mozna było wyrazic własnego zdania i własnych emocji.....bycie innym ...wiedzenie czegoś w innym swietle bo to jest wg twojej oceny złośliwość ....hmmmm

Szafir 08:09, 27 paź 2018

eee_taam napisał(a)

ciekawy element z ciebie ....szkoda tylko że tchórzliwy ...i nie stac cie na odwagę...no ale z takim umysłem wybrakowanym przez system edukacji ....no tak ...tak ....rozumiem ....może byc trudno żyć bez maski.

Ale nie martw się ....masz szansę narobić ....troszeczkę wysiłku w to włożysz (poza systemem oczywiście ) i nadrobisz te braki ...to nic trudnego wystarczy chcieć

Kobieto opanuj sie. O co ci chodzi? jaka maska? To nie karnawal. Co mam ci wkleic swoje zdjecie? Przedstawic sie imieniem i nazwiskiem? Jakie tchorzostwo mi zarzucasz, ze uciekam z pola walki z podwinietym ogonem? Ze nie bylas w moim ogrodzie i nigdy w nim nie bedziesz, bo nie zaprosze do siebie kobiety takiej jak ty, co bez pytania i przyzwolenia gospodarza wlazi do czyjegos domu, zaglada do sypialni a potem roznosi ploty. Ciekawosc cie zzera, bo nie wiesz kim jestem ☺☺☺. Ha ha ha ha ha

Chyba jeszcze spisz, wez zimny prysznic i przeczytaj co napisalas i znajdz w tym wpisie jakis sens. ZENADA.

I naucz sie pisac po polsku ..... wiesz, jest cos takiego, jak duze litery i znaki interpunkycjne. Chetnie oplace Twoje korepetycje z jezyka polskiego, bo wlasnie ty masz te braki edukacyjne. Operacja mozgu w Twoim przypadku raczej nie rokuje szans na poprawe.

Katkak 08:14, 27 paź 2018

Szafir napisał(a)

Kobieto opanuj sie. O co ci chodzi? jaka maska? To nie karnawal. Co mam ci wkleic swoje zdjecie? Przedstawic sie imieniem i nazwiskiem? Jakie tchorzostwo mi zarzucasz, ze uciekam z pola walki z podwinietym ogonem? Ze nie bylas w moim ogrodzie i nigdy w nim nie bedziesz, bo nie zaprosze do siebie kobiety takiej jak ty, co bez pytania i przyzwolenia gospodarza wlazi do czyjegos domu, zaglada do sypialni a potem roznosi ploty. Ciekawosc cie zzera, bo nie wiesz kim jestem ☺☺☺. Ha ha ha ha ha

Chyba jeszcze spisz, wez zimny prysznic i przeczytaj co napisalas i znajdz w tym wpisie jakis sens. ZENADA.

I naucz sie pisac po polsku ..... wiesz, jest cos takiego, jak duze litery i znaki interpunkycjne. Chetnie oplace Twoje korepetycje z jezyka polskiego, bo wlasnie ty masz te braki edukacyjne. Operacja mozgu w Twoim przypadku raczej nie rokuje szans na poprawe.

Wyhamuj, bo to przekracza wszelkie granice dobrego smaku.
Katkak 08:17, 27 paź 2018

eee_taam napisał(a)

ale gdzie ty widzisz złośliwość? brak piania z zachwytu to wg. ciebie złośliwość? upssss.....

cenzura wypowiedzi była w poprzedniej epoce ....ale jak widze teraz ty tez chcesz tego samego ....zeby juz nie mozna było wyrazic własnego zdania i własnych emocji.....bycie innym ...wiedzenie czegoś w innym swietle bo to jest wg twojej oceny złośliwość ....hmmmm
Dobra. Ja swoje, Ty swoje. Nie dogadamy się więc nie ma sensu bić piany. Miłego dnia.

08:24, 27 paź 2018
Szafir napisał(a)

dziękuje za dobre chęci .......choc twoja chęć opłacenia mi korepetycji ...mocno mnie rozbawiła
lepiej bedzie jak za te nadwyzki finansowe zrobisz cos miłego dla siebie albo wesprzyj tych co potrzebują ....dostaniesz w zamian dobre słowo ...i od razu ci sie życie polepszy

08:30, 27 paź 2018
Katkak napisał(a)

Miłego Dnia wszystkim życzę a przede wszystkim poczucia humoru i dystansu do siebie
bo tego tu na tym forum ostatnio bardzo brakuje

Mój dzień sie zapowiada miły ...słońce wyszło a po tym wpisie Szafira ...będzie jeszcze milszy ...bo mnie mocno rozbawił
Gardenarium 08:38, 27 paź 2018

Mili odwiedzający Przestańcie. Kropka.

Kasia nie zasłużyła na te posty. Potyczki prowadźcie na pw. Proszę.

Nie wiedziałam, że mój wpis przyniesie tyle komentarzy, a chciałam jedynie coś podpowiedzieć.

Kasiu, rób swoje, bo to Twój ogród, a ja będę z przyjemnością czekać na efekt końcowy. Ogród zarośnie, nabierze patyny i będzie tak, jak Ty chciałaś. To Twój ogród.

Dodam w kwestii wyjaśnienia, nie ja rekomendowałam ogród, Kasia sama się zgłosiła.
Jeszcze dopowiem, bo ktoś tam o "układach" mówił. W latach kiedy powstawał program, nie było internetu. A ładnych ogrodów było jak na lekarstwo, nie to co teraz. I jeśli ktoś robił ładne ogrody, to dlaczego miał nie pokazywać.

Teraz wchodzi się w internet i ma się wszystko, to całe "mielenie w kółko" cudzych zdjęć itp. masakra w ogóle.

Ale dzięki takim programom jak Maja w ogrodzie, czy inne i także takim miejscom, jak Ogrodowisko i inne fajne portale, jest możliwość zobaczenia, co tworzą inni i się inspirować. Podziękowania dla Tych Ludzi, że się im chce, także za to, że poświęcają swój czas, aby pokazywać, opisywać i pomagać innym.

A jeśli ktoś w swoim ogrodzie robi coś inaczej, niż sobie wyobrażają inni - to jest jego skarb, indywidualne podejście, które trzeba szanować, nawet jeśli nam się nie podoba.

Instagram Ogrodowiska
kasiek 09:15, 27 paź 2018

Matko jedyna, aleście na moim wątku rozprawy poczyniły - hmm - rany - tzn ze mam poczytny wątek Rozumie że ,,ożywienie forum " było niektórym potrzebne.

Nie wchodzę w spór bo... to Wasz spór. Dla mnie nie ma wątpliwości - jest super i jestem szczęśliwa. I na szczęście nie mam nawet czasu by się czymkolwiek przejąc, bo z imprezy latam na imprezę Moje szczęście przyciąga ludzi, jak widać z różnych powodów. Jak Wam tu dobrze to sobie rajdajcie, w końcu to Wasze życie
Ja lecę do roboty - cudownie odstresującej, potem znów spotkanie w gronie przyjaciół, życie jest takie piękne gdy człowiek umie go sobie ułożyć
Życzę Wam wszystkim miłego weekendu i dużo miłości, takiej ludzkiej
marba 09:21, 27 paź 2018

Kasiu, masz rację, jest super i tak trzymaj. Mnie się Twój projekt bardzo podoba i trzymam kciuki za pomyślną realizację.
malgorzata_s... 13:55, 27 paź 2018

kasiek napisał(a)
Matko jedyna, aleście na moim wątku rozprawy poczyniły - hmm - rany - tzn ze mam poczytny wątek Rozumie że ,,ożywienie forum " było niektórym potrzebne.

Nie wchodzę w spór bo... to Wasz spór. Dla mnie nie ma wątpliwości - jest super i jestem szczęśliwa. I na szczęście nie mam nawet czasu by się czymkolwiek przejąc, bo z imprezy latam na imprezę Moje szczęście przyciąga ludzi, jak widać z różnych powodów. Jak Wam tu dobrze to sobie rajdajcie, w końcu to Wasze życie
Ja lecę do roboty - cudownie odstresującej, potem znów spotkanie w gronie przyjaciół, życie jest takie piękne gdy człowiek umie go sobie ułożyć
Życzę Wam wszystkim miłego weekendu i dużo miłości, takiej ludzkiej

Kasiu kocham Twoje podejście!!!!Twój ogród Twoja wizja.Danusia podpowiedziała delikatnie i kulturalnie po czym zrozumiała Twoje wyjašnienia i czeka na realizację cierpliwie.Twój ogród jak głosi tytuł to pełnia niespodzianek
Na każdym kroku coś zaskakuje.Dla mnie każdy fragment innaczej zaaranżowany to właśnie cała Ty.Łączysz co inni uważają za niemożliwe do połączenia.To tak jak z ludźmi których też łączysz.Spotykamy się u Ciebie przecież i jesteśmy bardzo róžni a potrafimy się świetnie bawić.Każdyy kto widział Twój ogród znajdzie dla siebie inspirację i kawałek siebie.Chyba właśnie o To chodzi w Twoim ogrodzie.To nie jest ogród tematyczny tylko wielotematyczny łączący Twoje pasje i na tym koniec.Buziaki i rób swoje