Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 14:21, 30 paź 2018

Pare kolorów z rana kiedy się jeszcze nie położyłam do łózia

kasiek 14:29, 30 paź 2018

Magleska napisał(a)
co ja czytam .....kręgosłup boli -biedna ....odpoczywaj i kuruj się dziewczyno ,bom ciekawa zakończenia saloniku
postępy prac obserwuje na bieżąco ....teraz mnie tą ścianką wodną zaciekawiłaś
a tak poza tym -fajnie tworzysz
Buziaki

No dzieje się dzieje, na razie z własnych towarów robię, juz 48 bloczków Itonga zużyłam Przy poprzednim projekcie tez mi kręgosłup poszedł, no co ja poradzę, poleżę i dawaj dalej (na szczęście juz nie mam żadnych ciężkich prac )

kasiek 14:33, 30 paź 2018

sylwia_slomc... 14:45, 30 paź 2018

Idziesz jak burza z robotami Ja dopiero piasek zamówiłam
Czytam, ze Cie uziemiło Bo to jest tak, że robimy dokąd nie padniemy, a organizm o sobie przypomina....
Ja miałam przestój ogrodowy w tamtym tygodniuOby Ci się szybko poprawiło.
jolanka 16:30, 30 paź 2018

Też dopiero doczytałam o robotach budowlanych. Jestem ciekawa efektu
Miałam robić donice z betonu ale widzę, ze miałaś inny pomysł, hmmm... te bloczki to tez fajnie, może nawet wygodniej niż ciapanie się w płynnej mazi
AgnieszkaW 16:46, 30 paź 2018

Kasiu, buziaki i zdrowiej, kochana. Oszczędzaj troszkę ten swój kręgosłup...
Katkak 19:08, 30 paź 2018

Kasia działasz błyskawicznie, jestem pod wrażeniem. Jak Cię znam to to korytko będzie do ciurkadełka w kształcie rzygacza na ścianie, zgadłam? Taka lwia głowa czy coś w tym stylu. Dla mnie bomba, bardzo coś takiego mi się podoba. Uważaj na siebie Kasieńka. Ogród piękny, coraz piękniejszy
yolka 19:44, 30 paź 2018

kasiek napisał(a)

Joluś - sa ludzie którzy muszą się wykrzyczeć i myślę że najlepiej im nie przerywać. Powody są różne, najczęściej nie związane z moim ogrodem, obecnie mamy wielu sfrustrowanych ludzi.
Jeśli tu znajdą publiczność - to daje im to kopa i zaczynają wciąż od nowa pomimo ostrzeżeń innych, zamykania konta itp.

Ja nie będę na to reagować bo:
1) Projektu nie zmienię - realizuję w takim stanie jaki został z zachwytem przyjęty przez jury oceniające projekt
2)Przykrości mi takie opinie nie sprawiają bo ja wiem co lubię, wiem jaki mam zamiar i... choćby nie wiem jakie słowa by tu padły - to nic to nie zmieni - ani mnie ani mojego projektu.
3) Ile ludzi tyle głosów - jednym podoba się kamień, innym nie, jedni chwalą lustra inni krytykują itp każdy ma inne zdanie - dlatego dla mnie liczy się tylko moje - bo to moja inwestycja i moje marzenie.
4) Kiedy uważnie przeczytasz posty, to zobaczysz od jakich rzeczy ludzie zaczynają pisać a potem nagle wstawiają dziwne wstawki - np czego można mi zazdrościć? - długich nóg, co jest problemem w mojej inwestycji - że ,,wydaje zdobyczne złotówki" .
Hmmm no i cóż mam na to powiedzieć? Kurcze - no jestem farciara że hej!

Mądra jesteś kobietka, napisze tylko, że wolałabym żeby długie nogi przeszkadzały mi w takiej robocie niż duży brzuch (nadmieniam, że u mnie to nie ciąża tylko efekt folgowania przyjemnościom). Jest opcja, że właśnie osobnik z takim problemem "uwidział" Twoje nogi. Jak się jest świadomym swoich wartości takie uwagi nie przeszkadzają. Będę zaglądać, chciałabym tez nie przegapić M. w O.
Rumianka 20:40, 30 paź 2018

Przepracowałaś się...życzę Ci byś wyzdrowiała jak najprędzej... Kasiu, zauważyłam u Ciebie piękne białe motyle...zdradzisz, gdzie takie można kupić?
kasiek 18:11, 31 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Idziesz jak burza z robotami Ja dopiero piasek zamówiłam
Czytam, ze Cie uziemiło Bo to jest tak, że robimy dokąd nie padniemy, a organizm o sobie przypomina....
Ja miałam przestój ogrodowy w tamtym tygodniuOby Ci się szybko poprawiło.

na szczęście jakis chwilowy kryzys, od popołudnia mnie puściło i mogłam pomalować kominek i donice
Ja za chwile wracam do pracy, po niej już nic nie zrobie bo będzie ciemno więc czasu mam tylko do końca tygodnia - dlatego tak mi spieszno. Ni i w ogóle suuuuper mi się robi to i tnę przed siebie