Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

sylwia_slomc... 23:22, 04 maj 2019

sylwia_slomc... 23:24, 04 maj 2019

sylwia_slomc... 23:26, 04 maj 2019

sylwia_slomc... 23:28, 04 maj 2019

cdn. relacji innym razem bo mi net zaczął mulić
Mala_Mi 23:51, 04 maj 2019

Kasiu, niestety dopiero dziś obejrzałam całość w necie... TV brak, a na net padałam na pysk.. brak czasu / choroba. Dziś poruszona wyrzutami sumienia obejrzałam..
Jak to złośliwa Małą Mi napiszę.. Maja wyszła rewelacyjnie, a Ty wyszłaś na co najmniej 10 lat więcej. Znam Cię osobiście i stwierdzam, że Cię postarzyli. W realu wyglądasz zdecydowanie lepiej. Jedynie figura jest OK.. i w realu i w TV. Ale miało być o ogrodach ... a ja jak ta rasowa baba ..
Spodobało mi się połączenie liliowców tych żółtych... mam zaledwie małą kępkę.. to te wczesne.. połączone z hostami. Dla mnie bomba i mistrzostwo świata absolutne. Nic tylko zgapić.
Mostek i bramka do magicznej krainy to dla mnie numer jeden.. jestem fanką jednego i drugiego.. Mogę kraść do siebie już i zaraz.. tylko nie mam gdzie

Natomiast w przedogródku...na końcu ścieżki powinno być.. też takie lustro, taka bramka... może da się wyjść na końcu ogrodu ??? Pomyśl..

Rarytasy jak z krainy śródziemnomorskiej poza moim zasięgiem.. podziwami u Ciebie..

Córka starsza kopia Taty.. mówią że na szczęście w życiu.. my też kiedyś bawiliśmy się w strzelanie z wiatrówki mam jeszcze tarcze. tylko wiatrówki brak
Macie faktycznie enklawę zieleni na osiedlu.. jak z innej bajki Wasz ogród.

Marsylia żyje i cieszy ..cieszę się

I mam różne światowe muszelki, szkoda że nie wiedziałam że zbierasz, chętnie bym podarowała do tej mozaiki.. lezą gdzieś zapomniane.

Lasek widzę że wytrzebiłaś mocniej niż planowane było Ale myślę że z zyskiem dla ogrodu..

To takie moje przemyślenia. Pamiętam jak kopałaś to oczko w styczniu.. warto było... jest fajne

Wawrzynku czy magnali parasolowatej nie zazdroszczę by nie padło Zresztą tylko u Ciebie ma szansę żyć U mnie zwykłe magnolie i tak przemarzają.. mam nerwa na to i owo w ogrodzie .. ale sorki taki mamy klimat

kasiek 09:11, 05 maj 2019

Mala_Mi napisał(a)
Kasiu, niestety dopiero dziś obejrzałam całość w necie... TV brak, a na net padałam na pysk.. brak czasu / choroba. Dziś poruszona wyrzutami sumienia obejrzałam..
Jak to złośliwa Małą Mi napiszę.. Maja wyszła rewelacyjnie, a Ty wyszłaś na co najmniej 10 lat więcej. Znam Cię osobiście i stwierdzam, że Cię postarzyli. W realu wyglądasz zdecydowanie lepiej. Jedynie figura jest OK.. i w realu i w TV. Ale miało być o ogrodach ... a ja jak ta rasowa baba ..
Spodobało mi się połączenie liliowców tych żółtych... mam zaledwie małą kępkę.. to te wczesne.. połączone z hostami. Dla mnie bomba i mistrzostwo świata absolutne. Nic tylko zgapić.
Mostek i bramka do magicznej krainy to dla mnie numer jeden.. jestem fanką jednego i drugiego.. Mogę kraść do siebie już i zaraz.. tylko nie mam gdzie

Natomiast w przedogródku...na końcu ścieżki powinno być.. też takie lustro, taka bramka... może da się wyjść na końcu ogrodu ??? Pomyśl..

Rarytasy jak z krainy śródziemnomorskiej poza moim zasięgiem.. podziwami u Ciebie..

Córka starsza kopia Taty.. mówią że na szczęście w życiu.. my też kiedyś bawiliśmy się w strzelanie z wiatrówki mam jeszcze tarcze. tylko wiatrówki brak
Macie faktycznie enklawę zieleni na osiedlu.. jak z innej bajki Wasz ogród.

Marsylia żyje i cieszy ..cieszę się

I mam różne światowe muszelki, szkoda że nie wiedziałam że zbierasz, chętnie bym podarowała do tej mozaiki.. lezą gdzieś zapomniane.

Lasek widzę że wytrzebiłaś mocniej niż planowane było Ale myślę że z zyskiem dla ogrodu..

To takie moje przemyślenia. Pamiętam jak kopałaś to oczko w styczniu.. warto było... jest fajne

Wawrzynku czy magnali parasolowatej nie zazdroszczę by nie padło Zresztą tylko u Ciebie ma szansę żyć U mnie zwykłe magnolie i tak przemarzają.. mam nerwa na to i owo w ogrodzie .. ale sorki taki mamy klimat

Aniu,kochana, jak ja lubie że zawsze piszesz z serca - od razu Ci powiem że absolutnie mnie to nie boli że tak wyszłam - ba - baaardzo się cieszę! Wyszłam normalnie, pospolicie i bardzo mi z tym dobrze. W końcu nie mam żadnych hejtów w komentarzach a zawsze ich było pełno, po tym programie jestem postrzegana jako mądra - nawet bardzo ku mojej uciesze a nie wciąż jako była gwiazda wybiegów. Nareszcie ludzie skupiają się nie na mnie, a na tym co sobą prezentuje, powiem więcej, to wielki plus i ogromna ulga (zwłaszcza teraz gdy mam dorastające córki) choć wiem że niewiele kobiet to zrozumie (może mamy córek, bo to teraz one mają być gwiazdeczkami )...

Lustro i mostek powstały w czasie programu, to moje perełki i cieszę się że taki masz ich odbiór

Rośliny mają u mnie jak w pierzynce i dlatego mogę sobie pozwolic na rarytasy - moję szczęście - kolejne
Buziaczki Anulka Tesknie juz za Toba i Twoim żywiołem
kasiek 09:20, 05 maj 2019

Sylwuś - super fotki! bardzo Ci dziękuję
A tu nawet nie widac ze to odbicie w lustrze

O tu widać butki fotografa
sylwia_slomc... 09:35, 05 maj 2019

Nie chciałam Ci roślin zadeptać włażąc w rabaty, bo czort wie co tam pod ziemią u Ciebie siedzi jeszcze, napakowane do granic możliwości, a nie chciałam fotki z góry
kasiek 09:51, 05 maj 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Nie chciałam Ci roślin zadeptać włażąc w rabaty, bo czort wie co tam pod ziemią u Ciebie siedzi jeszcze, napakowane do granic możliwości, a nie chciałam fotki z góry

I super - dobrze że z Ciebie taki reporter doskonały
Katkak 10:16, 05 maj 2019

Kasia oglądam Was sobie, bo jest piwtórka w Hgtv