Beta - fajnie, że dotarłaś

Forum jest już tak ogromne, że łatwo się pogubić. Męczono mnie o zmianę tytułu, więc zmieniłam

Poprzedni był dokładnie tym, co czułam, zakładając go i obecny też ma takie założenie. Jeśli skłania do refleksji, to chyba jest trafiony?
Mirko - witaj

Jak widzisz, nie zniknęłam

I bardzo się cieszę, że mimo tylu pięknych wątków, do których warto zaglądać, zechciałaś swoim ostatnim wpisem zmobilizować mnie to tego, by nowy wątek na pewno się pojawił
Krys - sporo osób kupiło SSL po mojej rekomendacji i przyznam szczerze, że czułam się potem nieco odpowiedzialna za Wasze zadowolenie. Najpiękniej pachnie w ciepłe wieczory. Myślę, że już w przyszłym roku to poczujesz, bo zaczyna kwitnienie latem. Wiosną pamiętaj, że należy go przyciąć nisko!
Mnie też ostatnio na forum jest mniej... Ale to chyba taka kolej rzeczy. Życie poza wirtualną strefą jest najważniejsze. Zwłaszcza, kiedy głowę zaprzątają nam w nim istotne sprawy. Tym bardziej podziwiam i doceniam to, że zaglądasz na forum i poczytuję sobie za zaszczyt fakt, że znajdujesz czas na mój wątek

Pozdrawiam Cię serdecznie Dzielna Kobieto i obiecuję, że wpadnę z komplementami dla Twoich ostatnich prac! Nowy trawnik już dzisiaj prezentuje się pięknie!