Marzenko - lubię tu być
aniu_t - ja też się cieszę
Nawigatorko - zacytuję Marka Twaina:
Pogłoski o mojej śmierci są mocno przesadzone.
Nie wiem od kogo usłyszałaś, że odeszłam z forum, ale... ten ktoś nie mówił prawdy. Takie informacje warto sprawdzić w wiarygodnym źródle. Nikomu nie mówiłam, że odchodzę, zatem... to tylko plotki.
Zapowiedziałam nową odsłonę i jestem
asiak - witaj i zapraszam
Borbetko - wow! jaki avatar!!! Planujesz już kupno Hondy? Zachwyciła mnie ta maszyna. To może być nasze wybawienie

Ciekawe, czy ktoś z forum miał okazję używać tego sprzętu.
Mirko - zawsze jesteś mile widziana
Mysza - hej, Gosiu! Muszę do Ciebie zajrzeć. Gdzieś mignęło mi zdjęcie z Twoim kołem na basen/trampolinę i byłam pod wrażeniem, jak fajnie wpisałaś je w ogród.
Kasiu_CS - miło jest być dla kogoś źródłem nowego pomysłu. Ja sama czerpię w ten sposób z forum. Ciekawe jest to, że choć powielamy sprawdzone schematy, to ich przełożenie na własny grunt powoduje, że w końcowym efekcie każdy ogród zyskuje indywidualny rys. Zapraszam Cię serdecznie.
Pomarancza - rozplenice kupiłam latem 2013r. Są ogromne, ale to taka odmiana: Lady U.
Co do ilości pracy, która na początku drogi może przerażać: to przeżywa każdy z nas. Na szczęście to mija

A już pierwsze efekty cieszą i dodają skrzydeł. Trzymam kciuki za Twój ogród!
ren133 - fajnie, że się cieszysz
jazzy - no nareszcie to z siebie wyrzuciłaś!!!

Czekałam i czekałam...
Milka - "ogród co rok inny" - wiesz... Twój ogród rzeczywiście co rok jest inny, bo działasz na jakieś turbobaterie!!! Ja w tym sezonie miałam lenia.
Leonku - dziękuję, to miłe.
Krys - jeśli chodzi o Sweet Summer Love to nie okrywałam, ale mam posadzone zupełnie pod południową ścianą tarasu, a ostatnie zimy były łagodne. Jeśli masz czym okryć to zrób to do wysokości 20cm (i tak trzeba je wiosną nisko ściąć). Nie zaszkodzisz, a na pewno pomożesz im przetrwać pierwszą zimę.
Rumianko - dziękuję