A ja planowałam te druciane podpory takie półksiężyca. Gumy to nawet przez myśl mi nie przeszły
Pokaż swoje gumy jak gdzieś nasz. Jak je podwiązujesz? I nawoz to taki do hortensji wystarczy czy co innego stosujesz?
Tulipany na pewno kupię ja będą w promocji. Toć bym zbankrutowała. eM wyliczył że na sam front w obecnej cenie to 700zł
Pięknie Ci ta rabatka wyszła połączenie różu i quenny zawsze mi się podoba one około tygodnia jak nie masz tam za dużo słońca będą Cię razem cieszyć
One jak są otwarte to kolor mają bardziej w koral, ale w formie jak na foto porównując Twoje to jakby nie te same... No ok nieważne jakie... podobają mi się w takiej "delikatniejszej" barwie Mam je od wschodniej strony...
Dzięki też mi ta rabata przypadła do gustu i połączenie tulipanów z kolorem żurawki bardzo (wreszcie zakończyłam zmiany na niej, bo kilka podejść przy niej było )
No ładna kwota Ja nawet nie liczę... bo jak zacznę to palpitacji serca dostanę
Metalowe podpory mam tam także, teoretycznie sprawdzać powinny się przy niższych hortkach, ale jak moje nawet 1,3m mają (żadnych tak wysokich podpór nie trafiłam) to przy silnych wiatrach robiły wieksze szkody niż bez nich... bo na ich wysokości łamały się łodygi hortek... guma sprężynuje, więc nawet jeśli mocno wieje to jako tako nie uszkadza mi łodyg (mam tą najszerszą) zaraz poszukam foto...