Ewuniu rabaty masz PIĘKNE a i jeszcze nowa widzę powstaje, trzymam kciuki za realizację.
Bardzo ładne masz kępy Perowskiej, u mnie niestety wymarza do zera. Zabezpieczasz je w jakiś sposób na zimę ?
Elisa trawiasta robiona trochę z przymusu. Tak mi trawy porosły że muszę je gdzieś przesadzić. Na ten rok nic tam więcej nie sadzę. Wiosną muszę przesadzć na tę rabatę 7 olbrzymów.
No widze, że już coś rośnie. Trawka skoszona rozsypana, czy przykryjesz to ziemią? Ja to kompost wiosną tak rozrzuciłam i teraz przykryję ziemią.
Piszesz, że musisz przesadzić 7 olbrzymów - trawy w to miejsce? Widzę, że tam masz trawy trznniki potem juki i jałowce płożące. Co z tym zrobisz jak te olbrzymy tam będą rosły.
Perowska bije na głowę wszystko co tam jest.
Gdybym tego nie widziała na oczy, bym nie uwierzyła. Mięsem chyba karmiona, hi, hi
Ja posadziłam gęsto, jeśli chociaż za dwa lata tak będzie wyglądać, to będę piała z zachwytu. Na wprost okna w jadalni u mnie
Te trzcinniki coraz bardziej mi się podobają, fajnie wyglądają na rabacie, a twoja pervoska no cudnie się prezentuje, piękny kolor wprowadza do ogrodu pozdrawiam