Ewo jak się cieszę, ze założyłaś swój wątek kolejny piękny ogród do podziwiania!
Brzozowy zakątek rewelacyjny nigdy wcześniej go nie widziałam.
Pokaż proszę w wolnej chwili molinie Heidebraut, ciekawa jestem czy leży
Pozdrawiam
Bardzo lubię taki typ ogrodu jaki masz u siebie. Z przyjemnością będę podczytywać.
Pozdrawiam
Jak sobie radzą bukszpany pod brzozami? Wymagają częstego podlewania?
Skorzystałam z zapisu na pierwszej stronie "Zapraszam do mojego ogrodu" Będę częstym gościem, czasem widziałam Twój ogród na zdjęciach u Iwonki i zawsze robił na mnie duże wrażenie. Pozdrawiam Noworocznie.
Cieszę się, że i mnie się udało trafić do pięknego ogrodu, który ma jakąś tajemniczość, może to akurat gra światła, ale takie skojarzenie przyszło mi na myśl jak zobaczyłam zdjęcie z brzozami.
A to niespodzianka! Ależ się ucieszyłam. Pozdrawiam Ewa bardzo serdecznie.
Może będę zbyt wścibska, ale ciągle się zastanawiam skąd się wziął twój nick. Do gór i baców masz przecież daleko Nie musisz odpowiadać jeżeli nie chcesz
A teraz idę nadrabiać zaległości. Wczoraj trochę obejrzałam w telefonie, ale to nie to samo.
Jola witaj, wiedziałam że ktoś w końcu o to zapyta. Do gór i baców mi bardzo blisko , bo tam się urodziłam , jestem góralką z krwi i kości , czyli bacową.
Mam nadzieję że w tym roku powtórzymy spotkanie , może u mnie tym razem ?
Wszystkiego dobrego w Nowym roku.