Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielona przestrzeń

Zielona przestrzeń

koliber 18:33, 17 lis 2018

Jak tak stałam przy nich to się zastanawiałam, jak długo ta farba, którą są pomalowane, się na nich utrzyma
Białe gwiazdy? Będzie ciekawie
AgataM 18:34, 17 lis 2018

Witaj Ależ u Ciebie perfecyjny porządek.... Teraz dopiero widać jak duże są te nowe rabaty. Pięknie
Pozdrawiam gorąco
koliber 18:38, 17 lis 2018

Dziękuję Agatko
Rabaty duże, bo koszenia chcę mieć mniej

Macham i odpozdrawiam
18:45, 17 lis 2018
koliber napisał(a)
Jak tak stałam przy nich to się zastanawiałam, jak długo ta farba, którą są pomalowane, się na nich utrzyma
Białe gwiazdy? Będzie ciekawie

Tak się zastanawiałam, zy to farba, czy jakieś zastrzyki . Białe gwiazdy bardzo lubię i u mnie się trzymają.
Adela 18:46, 17 lis 2018

koliber napisał(a)
Dziękuję Agatko
Rabaty duże, bo koszenia chcę mieć mniej

Za to plewienia więcej Nie wiem, co lepsze?
Ale pomysł z rabatami popieram, bo to ma być ogród, a nie boisko do piłki (mój eM gorączkuje się, jak powiększam rabaty)
Efekt nocnego pudrowania piękny. Myślę, że u nas tej nocy trochę przymrozi.
Pozdrawiam
18:48, 17 lis 2018
Bardzo mi się podoba też niebieski storczyk, ale słyszałam że przy następnym kwitnieniu już nie jest niebieski i ciągle się waham. Choć na poddaszu bardzo by mi pasował, bo planuje zasłony z turkusem i takie dodatki do szarych ścian, białych mebli.
koliber 19:02, 17 lis 2018

MonikA napisał(a)

Tak się zastanawiałam, zy to farba, czy jakieś zastrzyki . Białe gwiazdy bardzo lubię i u mnie się trzymają.

A może i to (zastrzyki)...kij wie czym to pomaziali W sumie szkoda, że nie pomacałam
koliber 19:07, 17 lis 2018

Adela napisał(a)

Za to plewienia więcej Nie wiem, co lepsze?
Ale pomysł z rabatami popieram, bo to ma być ogród, a nie boisko do piłki (mój eM gorączkuje się, jak powiększam rabaty)
Efekt nocnego pudrowania piękny. Myślę, że u nas tej nocy trochę przymrozi.
Pozdrawiam

Powiem Ci, że z tym plewieniem nie jest tak źle w tej korze z upływem czasu
Mój eM nic już nie mówi. A nawet ostatnio zauważyłam, że dość chętnie sięga po glebogryzarkę, jak mu mówię, że rabata jest do zrobienia Ciekawe co się zmieniło u niego w tej kwestii hmmm???
U mnie raczej też przymrozi, bo jak wiązałam już ostatnie trawy to zdążyłam zmarznąć po palcach dość mocno

Macham
daszum 20:22, 17 lis 2018

U Ciebie ogród perfekcyjnie przygotowany do zimy.
Natomiast ja na koniec sezonu zachorowałam na różaną chorobę i wczoraj oraz dzisiaj sadziłam róże, a tulipany nadal czekają. Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze je posadzić.
koliber 11:52, 18 lis 2018

MonikA napisał(a)
Bardzo mi się podoba też niebieski storczyk, ale słyszałam że przy następnym kwitnieniu już nie jest niebieski i ciągle się waham. Choć na poddaszu bardzo by mi pasował, bo planuje zasłony z turkusem i takie dodatki do szarych ścian, białych mebli.

Co do storczyków to doświadczenia nie mam Ale kolory: szary, turkusowy i biały - miodzio