Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

abiko 11:05, 23 sty 2017

przepiękne ten niebieski jest śliczny
dana1s 11:10, 23 sty 2017

Milka napisał(a)

piękne kropelki
Śniegowca dostałam od koleżanki z forum, ona kupiła taki większy okaz, trzymała go w donicy i też sobie poradził, zatem myślę, że lepiej kupić większy okaz.
Gwiaździste ma 3, 2 już wiekowe, posadziłam 2 w jeden dołek i mam cudowny widok dziś, tak samo zrobiłam z inną odmianą. Trzecia gwiaździsta posadzona rok temu, chciałam zieleń lasu rozjaśnić, rośnie szybko. Pięknie tez pachną
W tak dużym ogrodzie warto miec cedry, zachwycam się nimi, szybko rosną, uwielbiam buki trikolor i tamaryszki

Śniegowca kupię z pewnością. Właśnie przeglądam oferty na necie.
Gwiaździsta to moje marzenie, które w tym roku się spełni. W zeszłym roku szykowaliśmy rabaty. Kupiłam trochę, ale z magnolią postanowiłam poczekać do wiosny
Takich dużych drzew już nie sadzę, mam bardzo duży starodrzew, który zacienia sporo ogrodu. Na wiosnę będziemy prześwietlać.

Maly_Bialy_D... 11:12, 23 sty 2017

Dana szłam spać w Twoim ogrodzie i dlaczego mnie nie dziwi, że mam kilka stron do nadrobienia z rana
Kochana bardzo Ci dziękuję, że podpisujesz nazwy roślin, które pokazujesz. Dla mnie - laika ogrodowego to bardzo cenne.
Tylko, że przez Ciebie i cudne fotki nie będę mieć kompletnie miejsca w ogrodzie, ponieważ lista zachcianek roślinnych rozrasta się w monstrualnym tempie
Milka 11:13, 23 sty 2017

My swoje drzewa podcinamy od dołu, część formujemy. Część ma wycinane całe konary, np. paulownia, bo rośnie jak szalona i parę innych
dana1s 11:14, 23 sty 2017

BasiaLT napisał(a)
Jestem oczarowana twoim ogrodem, wygląda niesamowicie zwłaszcza zimą. Fotki robisz rewelacyjnie. Wcale nie potrzebujesz jakiegoś super wypasionego sprzętu, ten który masz w zupełności wystarczy. Fajny wybrałaś projekt domu, bardzo ładnie się wpasuje w ogród. My też braliśmy projekt z Z500 Pozdrawiam i z przyjemnością będę zaglądać.

Basiu miło mi bardzo
Cieszę się , że moje fotki przypadły Ci do gustu. Uwielbiam uwieczniać naturę. Później w długie jesienne i zimowe wieczory mam co robić

Projekt przerobiłam doszczętnie, dopasowując go do naszych potrzeb, mam nadzieję że to będzie przytulny domek
A jaki wy wybraliście?

Pozdrawiam i zapraszam!

dana1s 11:21, 23 sty 2017

Agnieszko jak nabiorą masy będziemy dzielić
Wszystkie są cudne, takie wesołe.

Basiu postaram się podpisać wszystko czego nazwę znam. Jak zapomnę to daj znać
O ogrodach mogłabym non stop<3
Uwielbiam!

Milka my też podcinamy, kształtujemy ale stopniowo wraz z powstawaniem kolejnych rabat.
Mam zasieki na mamuty z przyciętych gałęzi. Chyba zrobimy ognisko na początek sezonu

Moje ceglane graty

sylwia_slomc... 11:38, 23 sty 2017

Cudna ta Katherine Hawemayer ciekawe kiedy doczekam się kwiatów. Bociek i czapla niesamowite. Ty się chyba z aparatem nie rozstajesz
BasiaLT 13:17, 23 sty 2017

dana1s napisał(a)

Projekt przerobiłam doszczętnie, dopasowując go do naszych potrzeb, mam nadzieję że to będzie przytulny domek
A jaki wy wybraliście?
Pozdrawiam i zapraszam!

My wybraliśmy z40 ale też jest totalnie przerobiony i z zewnątrz i wewnątrz
pestka56 13:26, 23 sty 2017

50 wpisów od mojego wczorajszego to jak rajd Paryż-Dakar
Fajny spacerek mi sprawiłaś.

Dan, też proszę BARDZO podpisuj rośliny. Jestem wzrokowcem i nazwy muszą mi się kojarzyć z wyglądem. Inaczej zapamiętam.
Katkak 13:34, 23 sty 2017

te ceglane dzwoneczki mnie zachwyciły. Uwielbiam takie duperele. Zresztą sama szybko się zorientujesz odwiedzając mnie .