Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

dana1s 19:44, 20 gru 2017

Phoebe napisał(a)
Danuś ,uwielbiam ten czas w Twoich wnętrzach...Znowu dzieje się magia...
Przycupnę cichutko i jeszcze się pozachwycam....

Kinguś kochana jesteś!
Tutaj o magię zdecydowanie trudniej, ale staram się jak mogę. Dalej marzę o swoim małym domku, gdzie będę mogła szaleć z ozdobami do woli
M ciągle mnie podwozi pod działkę, żebym czasami nie przestała marzyć
Normalnie jak spojrzę to aż mi serce rośnie, mieć taki widok z okna to mój jedyny cel!
chyba nie odpuszczę i choćby wybudować za 5, a może 10 lat( o ile dożyję) to wybuduję!
Czemu cichutko, rozgość się . Zapraszam na herbatkę z cytryną
Buziaki
Mam takie życzenie, żeby wypić z Tobą herbatkę w przyszłym roku w Krakowie na rynku, co Ty na to?

roma2 21:37, 20 gru 2017

Wpraszam się bezwstydnie na herbatkę z cytryną . Choinka cudna (ten pieniek, to majstersztyk). Sama mam od paru lat choinkę ubraną kolorowo. Kolorowo na maxa . Czy to nie fajne, że można sobie popodziwiać coś innego? I pozachwycać?
Monia81 08:07, 21 gru 2017

dana1s napisał(a)

Kinguś kochana jesteś!
Tutaj o magię zdecydowanie trudniej, ale staram się jak mogę. Dalej marzę o swoim małym domku, gdzie będę mogła szaleć z ozdobami do woli
Normalnie jak spojrzę to aż mi serce rośnie, mieć taki widok z okna to mój jedyny cel!
chyba nie odpuszczę i choćby wybudować za 5, a może 10 lat( o ile dożyję) to wybuduję!

Danuś i tego ci życzę z całego serca, aby marzenia się spełniły, walcz bo bez marzeń nasze życie było by smutne...
Życzę ci również spokojnych i pięknych świąt
Phoebe 15:35, 21 gru 2017

dana1s napisał(a)

Kinguś kochana jesteś!
Czemu cichutko, rozgość się . Zapraszam na herbatkę z cytryną
Buziaki
Mam takie życzenie, żeby wypić z Tobą herbatkę w przyszłym roku w Krakowie na rynku, co Ty na to?

Danusiu, marzenia się spełniają, tego życzę Ci z całych sił
Uwielbiam Twoje wnętrza i jestem pewna, że w najciemniejszej celi Bastylii potrafiłabyś wyczarować ten niepowtarzalny klimat.

Rynek krakowski- jak najbardziej, byle poza sezonem grzewczym, bo aktualnie nie ma tam czym oddychać.
A może zamiast tego kawka u mnie? Co prawda remont wciąż trwa, ale myślę, że to nie będzie nam przeszkadzać.
Zresztą bardzo chętnie wysłucham Twoich podpowiedzi

P.S. Gdzieś mi umknęła odpowiedź a propos schodów - lastriko mam wewnątrz domu i tu myślimy o dębinie. Mamy i schody na zewnątrz,na piętro, drewniane -sprawdzają się wyśmienicie i nie są śliskie
dana1s 18:33, 24 gru 2017

ZDROWYCH, WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ, POGODY DUCHA I UDANEGO SEZONU 2018 ŻYCZĘ WSZYSTKIM MOIM GOŚCIOM!!!

ODPOCZYWAJCIE!
dana1s 18:27, 25 gru 2017

roma2 napisał(a)
Wpraszam się bezwstydnie na herbatkę z cytryną . Choinka cudna (ten pieniek, to majstersztyk). Sama mam od paru lat choinkę ubraną kolorowo. Kolorowo na maxa . Czy to nie fajne, że można sobie popodziwiać coś innego? I pozachwycać?

Romciu zapraszam serdecznie!
Miło mi bardzo, że podoba Ci się mój domek w świątecznej odsłonie. Dziękuję
Pieniek dodał tej choince lekkości. Lubię ją mimo że jest sztuczna
Całe lata miałam choinkę czerwono złotą, ale od jakiegoś czasu naszło mnie na biele i naturalne dodatki jaki juta, czy glina... tak lubię najbardziej.
Wesołego świętowania
dana1s 18:31, 25 gru 2017

Moniu dziękuję za te życzenia
Dzisiaj byliśmy z M na działce i życzyliśmy sobie świąt w domku właśnie tam . To mój raj i nie chcę przestać marzyć o domu. Może akurat wydarzy się cud
Tobie również spełnienia najskrytszych marzeń i zdrowia na te święta!
dana1s 18:36, 25 gru 2017

Phoebe napisał(a)

Danusiu, marzenia się spełniają, tego życzę Ci z całych sił
Uwielbiam Twoje wnętrza i jestem pewna, że w najciemniejszej celi Bastylii potrafiłabyś wyczarować ten niepowtarzalny klimat.

Rynek krakowski- jak najbardziej, byle poza sezonem grzewczym, bo aktualnie nie ma tam czym oddychać.
A może zamiast tego kawka u mnie? Co prawda remont wciąż trwa, ale myślę, że to nie będzie nam przeszkadzać.
Zresztą bardzo chętnie wysłucham Twoich podpowiedzi

P.S. Gdzieś mi umknęła odpowiedź a propos schodów - lastriko mam wewnątrz domu i tu myślimy o dębinie. Mamy i schody na zewnątrz,na piętro, drewniane -sprawdzają się wyśmienicie i nie są śliskie

Kinguś dziękuję za życzenia!
Kochana to bardzo miłe co napisałaś o moich wnętrzach. Bardzo się cieszę, że tak to odbierasz, dziękuję!
Kocham rynek w Krakowie z pewnością odwiedzę go na wiosnę, może już bezpiecznie będzie można odpocząć przy kawie.
Chętnie wpadnę zobaczyć co zmieniacie. Lubię metamorfozy
W środku drewno będzie idealne. U mojego teścia drewniane zewnętrzne z tarasu zimą są zawsze oblodzone. Ciekawe czemu?

Miłego świątecznego leniuchowania!!
dana1s 18:40, 25 gru 2017

Dzisiaj był cudny dzionek... mimo, że zupełnie nie świąteczny.
W ogrodzie biją się jesień z wiosną jak na zimę to dość dziwne zjawisko
Szczerze to w powietrzu czuć było świeży powiew i te świergolące ptaki, coś dziwnego , absolutnie...

Jesień w grudniu

dana1s 18:44, 25 gru 2017

I wiosna u progu, trochę mnie to martwi ale serce rośnie i wiara wraca, że jeszcze trochę ponad dwa miesiące i ruszymy do ogrodu

25 grudnia