Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

dana1s 18:39, 31 gru 2017

AgataM napisał(a)
Na nadchodzący Nowy Rok przyjmij ode mnie życzenia prosto z serca. Zdrowia, którego potrzebuje każdy z nas. Uśmiechu, który sprawia, że każdy dzień jest piękniejszy. Miłości, bo to dla niej i dzięki niej żyjemy. I cudownego ogrodu dzięki któremu jesteśmy szczęśliwi. Niech Nowy Rok 2018 składa się z samych słonecznych, radosnych dni!

Agatko serdecznie dziękuję za piękne życzenia i Tobie również wspaniałego Nowego Roku!
Cudna dekoracja świąteczna, czy pozwolisz że jak już będę miała gdzie trochę spapuguję?

Z racji naszego nazwiska takie anioły są bardzo a propos
AgataM 18:43, 31 gru 2017

Ależ oczywiście.. Będę zaszczycona, Dziękuję za życzenia
dana1s 12:25, 01 sty 2018

AgataM napisał(a)
Ależ oczywiście.. Będę zaszczycona, Dziękuję za życzenia

To super zlecę M produkcję, zobaczymy co z tego wyjdzie
Buziaki noworoczne!
dana1s 12:33, 01 sty 2018

Witam serdecznie w Nowym Roku!
Wieczór upłynął nam spokojnie z takimi pysznościami przygotowanymi przez M

potem niebo rozbłysło, a wraz z nim moja nadzieja w sercu na Nowy lepszy Rok!

Pozdrawiam leniwie
BasiaLT 20:29, 02 sty 2018

Danusiu Tobie również życzę wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze. Zdjecia jak zwykle zjawiskowe.
dana1s 12:56, 04 sty 2018

BasiaLT napisał(a)
Danusiu Tobie również życzę wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze. Zdjecia jak zwykle zjawiskowe.

Basiu dziękuję i wzajemnie!
Życzę Ci przede wszystkim zdrowia, bo jak jest zdrowie co cała reszta się sama poukłada
Buziaki!

Dla Ciebie noworoczna super pełnia

dana1s 13:04, 04 sty 2018

Cześć !

Nie wiem jak to nazwać, ale ja właśnie zaczęłam nowy sezon ogrodowy
M mnie zawiózł na działkę i nie mogłam się oprzeć żeby się trochę nie poruszać i ogarnąć po ostatniej wichurze. Pozbierałam całą masę nałamanych gałęzi. Za jakiś czas pójdzie w ruch mielarka i zrobię sobie zrębki na kolejne rabaty.
W pogodzie bije się jesień

z wiosną

Zimy nie widać i mam nadzieję, że jeżeli nawet się pojawi to nie zniszczy roślin, które też poczuły wiosnę i zaczęły wegetację.
Ogólnie poczułam wiatr we włosach i przypływ mega energii, mam nadzieję że wystarczy mi jej na cały sezon
dana1s 13:08, 04 sty 2018

W ogrodzie zaczyna się pojawiać taka wiosenna poświata, a może tylko ja ją widzę

Basilikum 13:14, 04 sty 2018

wiosenna poswiata czarodziejko hihi niech juz bedzie , bo mi za szaro juz

ksiezyc super, tez go ogladalismy
a ja dzis caly dzien przekladam roze rzeczy. Zaczynamy remnot kuchni to w calkiem innymmiejscu bedzie jednak tam gdzie miala byc ta zastepcza, jak wczoraj zaczelismy ustawiac meble stwierdziismy, ze to najlesze miejsce na kuchnie, wiec zmiana planow.
AgataM 13:22, 04 sty 2018

Witaj Dano. Bardzo lubię oglądać Twój ogród. Niby taki dziki a jednak wszystko jest na swoim miejscu. Wijące się ścieżki prowadzące w tajemnicze miejsca dodają dodatkowej aury. Bardzo przemyślane masz dodatki z cegły i metalu. Ja czekam na ławeczki, które wyspawa mi mój syn.