Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

dana1s 17:12, 27 gru 2017

Iwonka napisał(a)
Danusiu wiosenny ogród w grudniu pełen uroku. Czytam o nowych planach... życzę dużo siły, ponieważ pracy przed Wami dużo. Ale bez marzeń i działania człowiek więdnie, zatem niech paliwa nie zabraknie Pozdrawiam świątecznie!

Iwonko dziękuję serdecznie, siły będą konieczne ale obecnie mam tyle energii, że sama ten domek postawię, tylko niech mi urząd wreszcie pozwoli!
Marzenia mam, był czas kiedy złapał mnie dół i zaczęłam wątpić, ale słońce wyszło a wraz z nim nadzieja
Buziaki poświąteczne!
dana1s 17:15, 27 gru 2017

Radziu2013 napisał(a)

Coraz bardziej podobają mi się choinki na nóżce Twoja bardzo ładna, elgencka ale subtelna

Ooo bergenia już ruszyła Znaczy się że oko takimi "pierwszymi" oznakami nacieszyłaś...

Ps.
Zegar na komodzie wymiata

Radziu mnie się zawsze podobały takie choinki dlatego sobie zrobiłam , to proste wystarczy tradycyjnej dorobić nogę ze stempla budowlanego
Bergenie szaleją, boję się że zmarzną...
Zegar to nasz łup z targu staroci jest bardzo stary, ale na chodzie i przepięknie wygrywa kuranty. Uwielbiam go!
dana1s 17:25, 27 gru 2017

U nas pięknej pogody ciąg dalszy, wreszcie pojawiło się słońce i człowiekowi od razu humor wrócił.
W ogrodzie przyjemnie, miałam dzisiaj jechać popracować , ale trafiłam płytki do łazienki do nowego domu i pojechałam je kupić pół dnia mi zeszło, ale jestem szczęśliwa.

Basilikum 20:29, 27 gru 2017

Fiu fiu plytki juz
U mnie tez dzis slonko swiecilo a juto jedziemy plytki do kuchni ogladac
dana1s 20:47, 27 gru 2017

Basilikum napisał(a)
Fiu fiu plytki juz
U mnie tez dzis slonko swiecilo a juto jedziemy plytki do kuchni ogladac

Izuś od czegoś trzeba zacząć, poprzedni dom od firanek ten od płytek, a co
Ja uwielbiam proste, białe płytki. Trafiłam okazyjnie moje wymarzone i mam, dokładnie tyle ile potrzebuję na łazienkę
W sumie to meble też mam do nowego domu, czyli tylko wybudować i się mogę wprowadzać
O, czyli rusza remont kuchni, super! Mam nadzieję, że pokażesz co wybrałaś!

M mnie dzisiaj obsypał diamentami

dana1s 11:14, 30 gru 2017

Witajcie!
Nie wiem jak u Was, ale u nas święta dalej trwają. Chłopcy mają wolne, nic nas nie goni. Delektujemy się wspólnie spędzonym czasem.
Poranki są wspaniałe. Już nie pamiętam tak pięknych wschodów słońca

zachody są równie piękne

Jeszcze sceneria zrobiła się bajkowa, wszystko skrzy. Jest cudnie!

Gosiek33 11:53, 30 gru 2017

Ależ piękne zdjęcia i magiczne miejsce
dana1s 16:27, 30 gru 2017

Gosiek33 napisał(a)
Ależ piękne zdjęcia i magiczne miejsce

Gosiu dziękuję bardzo!
Dzisiaj musiałam pojechać na działkę, bo już się stęskniłam za ogrodem.
Zima wygląda tam bajkowo. Aż się popłakałam, bardzo chciałabym wreszcie móc podziwiać mój raj z okien domku.
Takie też mam życzenie noworoczne, nawet nie wybudować co mieć nadzieję

Kocham tam przebywać, tam jest spokój i ukojenie. To moje miejsce na ziemi
Basilikum 16:44, 30 gru 2017

W Mönch nie dotarlismy do sklepu z plytkami. COS Emus wspomnil, ze jutro sie vierte za ustawianie zastepczej kuchni. zobaczymy Czy sie uda. Wlasnie wracamy do domu idze trche sniegu przy drodze. Cikawa jestem czy u nas tez Nest.
dana1s 17:46, 30 gru 2017

Basilikum napisał(a)
W Mönch nie dotarlismy do sklepu z plytkami. COS Emus wspomnil, ze jutro sie vierte za ustawianie zastepczej kuchni. zobaczymy Czy sie uda. Wlasnie wracamy do domu idze trche sniegu przy drodze. Cikawa jestem czy u nas tez Nest.

Izuś wierzę, że się doczekasz wymarzonej kuchni. Marzenia się spełniają!
Pokażesz zdjęcia metamorfozy?
Uważajcie na drodze, może być ślisko.