Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

ElzbietaFranka 17:49, 30 gru 2017

Witam Dana. Pięknie masz na działce popada u was śnieg więc jest bajecznie. U nas dzisiaj był przymrozki więc też oszronilo, ale śniegu brak. Słonko swieci zachód słońca na czerwono. Zimy jednak nie widać.

Na nowy rok życzę zdrowia i wszelkiej pomyślności aby twoje marzenia szczególnie budowlane się spełniły. Życzę ponownie.

Kasia się nie odzywa na żaden kontakt.
dana1s 17:58, 30 gru 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Witam Dana. Pięknie masz na działce popada u was więc jest bajecznie. U nas dzisiaj był przymrozki więc też oszronilo, ale śniegu brak. Słonko swieci zachód słońca na czerwono. Zimy jednak nie widać.

Na nowy rok życzę zdrowia i wszelkiej pomyślności aby twoje marzenia szczególnie budowlane się spełniły. Życzę ponownie.

Kasia się nie odzywa na żaden kontakt.

Elu miło mi bardzo, że podoba Ci się mój ogródek
Nigdy nie lubiłam zimy, ale od kiedy mam ten kawałek ziemi jestem zachwycona ośnieżonym krajobrazem.
Taki oszroniony ogród tez zachwyca
Myślę, że zima dopiero przed nami, ale mamy już prawie styczeń jeszcze chwila i będziemy siać I zaraz wiosna!
Bardzo dziękuję za życzenia mam nadzieję, że w końcu się spełnią
Widziałam, że się udziela na Muratorze, zatem chyba wszystko u Niej ok.

ryska 18:11, 30 gru 2017

dana1s napisał(a)

Reniu cieszę się, że tak odbierasz moje świąteczne wnętrza
Miło mi ,że moje ulepy mogą być inspiracją. Z pewnością stworzy cos pięknego!
Mam nadzieję, że pokażesz Jej dzieło

Niestety nie poradziła sobie z odwzorowaniem Twoich cudownych ulepów, jak to nazywasz Zrobiła jednak sama inne. Zapraszam do siebie, jak masz ochotę zobaczyć, co nastolatka stworzyła

Twoje zdjęcia jak zawsze zjawiskowe. Pozdrawiam
Basilikum 19:12, 30 gru 2017

Danus juz w domu slisko nie bylo na szczescie. niegu nam napadalo ale sie topi.
Z Kasia pisalam z 2 tygodnie temu i zalatana bardzo jest i zawalona robota. Pisala, ze jak sie odawli ta robota to wroci na O
dana1s 19:24, 30 gru 2017

ryska napisał(a)

Niestety nie poradziła sobie z odwzorowaniem Twoich cudownych ulepów, jak to nazywasz Zrobiła jednak sama inne. Zapraszam do siebie, jak masz ochotę zobaczyć, co nastolatka stworzyła

Twoje zdjęcia jak zawsze zjawiskowe. Pozdrawiam

Reniu właśnie od Ciebie wracam, musze znaleźć wreszcie czas na przeglądnięcie moich ulubionych wątków.
Córcia jest bardzo zdolna, możesz Jej pogratulować. Szopka wyszła ŚWIETNIE

Miło mi bardzo dziękuję!

dana1s 19:28, 30 gru 2017

Basilikum napisał(a)
Danus juz w domu slisko nie bylo na szczescie. niegu nam napadalo ale sie topi.
Z Kasia pisalam z 2 tygodnie temu i zalatana bardzo jest i zawalona robota. Pisala, ze jak sie odawli ta robota to wroci na O

Izuś to dobrze, że dojechaliście szczęśliwie. Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej, prawda?
Ja muszę poczekać na to doznanie...
Tak przypuszczałam, że ma robotę. Dobrze, że wszystko jest w porządku.

Basilikum 10:38, 31 gru 2017

no to wypada sie u Ciebie a ssnieg napatrzec, bo mi w tym roku nie dane. Wczoraj wieczorem jeszcze cos bylo wokol domu ale juz za ciemno bylo by sie ni pozachwycac dzis rano zielono i wiosennie. +10 i cieply wiatr
dana1s 18:12, 31 gru 2017

Basilikum napisał(a)
no to wypada sie u Ciebie a ssnieg napatrzec, bo mi w tym roku nie dane. Wczoraj wieczorem jeszcze cos bylo wokol domu ale juz za ciemno bylo by sie ni pozachwycac dzis rano zielono i wiosennie. +10 i cieply wiatr

U mnie też już po śniegu, w nocy wiało i lało jak z cebra. Dzisiaj ciepło i pada.
Pozdrawiam sylwestrowo!
dana1s 18:19, 31 gru 2017

Drodzy Ogrodomaniacy chciałabym Wam życzyć wszystkiego najlepszego w nadchodzącym 2018. Bądźcie zdrowi, szczęśliwi i niech spełniają się Wam wszystkie marzenia.
A dzisiaj bawcie się i zapomnijcie o wszystkim co byłe złe w tym roku i oby kolejny był chociaż ciut lepszy

Buziaki!

AgataM 18:27, 31 gru 2017

Na nadchodzący Nowy Rok przyjmij ode mnie życzenia prosto z serca. Zdrowia, którego potrzebuje każdy z nas. Uśmiechu, który sprawia, że każdy dzień jest piękniejszy. Miłości, bo to dla niej i dzięki niej żyjemy. I cudownego ogrodu dzięki któremu jesteśmy szczęśliwi. Niech Nowy Rok 2018 składa się z samych słonecznych, radosnych dni!