A co wg Ciebie pasowaloby pomiedzy lilaki posadzone co 2,80?
I cos krzewiastego pod nie, bo chce prowadzic bardziej podkrzesane, nie taki wielki krzak od ziemi.
Bodziszki mają tak piękne kwiaty ,tylko szkoda że takie małe, mogłyby mieć tak z 6cm średnicy -jak można zobaczyć na ekranie monitora .Cudowne!Powiększam na maxa!!!
Kasiu cieszę się
Ja uwielbiam wodny świat. Pod wodą aż huczy...ryb setki, kijanek miliony, traszki, ważki, nartniki i inne. Bardzo się cieszę, że doświadczasz tego u siebie
U mnie nigdy w życiu nie było problemu z tą kaliną, to chyba moja ulubionaTe kule na zdjęciu mają około 15 cm średnicy i nic ich nie zżera
Szkoda, że u Ciebie nie zdaje egzaminu...
Ja z pewnością wybrałabym tawuły, hortensje bukietowe i krzewuszki. Mogłyby tez być kalinyA jeszcze niżej byliny, ale to moje wizje ogrodowe a ty wybierzesz co się Tobie podoba
Radziu to fakt, nie pamiętam takiego sezonu. Wszystko kwitnie na raz, ale bardzo krótko. Gorąco robi swoje...ale pachnie obłędnie
U nas inny warzywnik nie zdałby egzaminu, a i mój kręgosłup już krzyczy
Kolor identyczny jak płot, a pomiędzy betonowe ścieżki. Do wąskiej z tyłu dojdą kratki do podwiązania pomidorów.
Dziękuję!
Radziu co ja miałam Ci wysłać, będę pakować irysy na pocztę to może za jednym zamachem