Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

dana1s 09:09, 03 lut 2017

Sylwuś cieszę się, że Ci się podoba

pestka56 13:32, 03 lut 2017

Znam kilka osób pokaźnych rozmiarowo i je bardzo lubię. Są wesołe, inteligentne, pełne dystansu do siebie. Jadna taka to mistrz tańca Wygląda, że w drzwi by się nie zmieściła, a na parkiecie zasuwa jak elf.
Ja też z wiekiem przytyłam. Przed 30tką ważyłam 47 kg. Jak patrzę na zdjęcia, nie mogę uwierzyć Po urodzeniu Kaśki doszło mi od razu 5 kg i tego już nie zwalczyłam, a teraz.... OJ

Rewelacyjne te wschody słońca. Też lubię tak wstać, mimo, że ja dużo pracuję w nocy. Ale czasem mi się zdaża. J pochrapuje, a przez kuchenne okna widać jak słońce wypływa zza lasu i roświetla ogród. Latem okna otwarte cała noc. Ptaki koncertują.

Z kopciuszkami chyba się przyjaźnimy. One miewają wpadki, gdy uczą się latać. Spada taki nagle w trawę. Rodzice zawisają w powietru jak kolibry i krzyczą, a malucha trzeba wsadzić na dach Kiedyś zamiast truskawkę złapałam za łepek młodego. Nie wiem kto bardziej się przestraszył.
Milka 13:34, 03 lut 2017

BasiaLT napisał(a)

Też tak mam, chwila luzu w jadłospisie i już jest mnie więcej. Chyba tyję od samego patrzenia na pączki.

Ja tyję od słonecznika, dużo go dziubię, jak ptaki
Milka 13:36, 03 lut 2017

Znam kilka osób pokaźnych rozmiarowo i je bardzo lubię. Są wesołe, inteligentne, pełne dystansu do siebie. Jadna taka to mistrz tańca Wygląda, że w drzwi by się nie zmieściła, a na parkiecie zasuwa jak elf.
Ja też z wiekiem przytyłam. Przed 30tką ważyłam 47 kg. Jak patrzę na zdjęcia, nie mogę uwierzyć Po urodzeniu Kaśki doszło mi od razu 5 kg i tego już nie zwalczyłam, a teraz.... OJ
też takie znam i lubię
47+5, rany, to i tak tylko 52
sto lat temu
ja ćwiczę dla zdrowia, uroda juz mi nie potrzebna
Basilikum 14:17, 03 lut 2017

Irenko hihi

Dana super widoki
Kopciuszki u mnie maja gniazdko tuz nad drzwiami wejsciowymi do domu. Brudza troche ale im wybaczam. Niedlugo przyleca i zaczna sie krzatac
Mam nadzieje, ze u taty dobre wiesci zastaniesz.
dana1s 15:27, 03 lut 2017

pestka56 napisał(a)

Rewelacyjne te wschody słońca. Też lubię tak wstać, mimo, że ja dużo pracuję w nocy. Ale czasem mi się zdaża. J pochrapuje, a przez kuchenne okna widać jak słońce wypływa zza lasu i roświetla ogród. Latem okna otwarte cała noc. Ptaki koncertują.

Z kopciuszkami chyba się przyjaźnimy. One miewają wpadki, gdy uczą się latać. Spada taki nagle w trawę. Rodzice zawisają w powietru jak kolibry i krzyczą, a malucha trzeba wsadzić na dach Kiedyś zamiast truskawkę złapałam za łepek młodego. Nie wiem kto bardziej się przestraszył.

Kasiu w drzwi jeszcze wchodzę
Ja dobrze wyglądam w 38-40 rozmiarze i dobrze się wtedy czuję. Teraz trochę "spuchłam". Muszę się z tym rozprawić przed wakacjami
Tańczyć uwielbiam
Aż mi się zachciało...

Tęsknię to spania przy otwartym oknie i słuchana koncertów cykad albo żab...marzenie
Wschody i zachody są cudowne ...moich sąsiadów już nie dziwi jak zimą biegam na łąkę w szlafroku, a latem w koszuli nocnej żeby uwiecznić chwile

Tu jeden z takich magicznych poranków

dana1s 15:31, 03 lut 2017

Milka napisał(a)
też takie znam i lubię
47+5, rany, to i tak tylko 52
sto lat temu
ja ćwiczę dla zdrowia, uroda juz mi nie potrzebna

Orzechy, pestki dyni i słonecznik uwielbiam
Niestety są bardzo kaloryczne...
Ja chcę wrócić do sportu, bo byłam dotleniona i radosna
Do tego miałam mniej balastu i nic mnie nie bolało.

dana1s 15:35, 03 lut 2017

Basilikum napisał(a)
Irenko hihi

Dana super widoki
Kopciuszki u mnie maja gniazdko tuz nad drzwiami wejsciowymi do domu. Brudza troche ale im wybaczam. Niedlugo przyleca i zaczna sie krzatac
Mam nadzieje, ze u taty dobre wiesci zastaniesz.

Izuniu dziękuję
U mnie kopciuszki latają w brzozach, ale gniazda nie mają.
Niech już przylecą
Dzisiaj +5 na termometrze, śnieg się topi i mgła jest taka, że świata nie widać.
Niestety nie jest najlepiej, czekamy na diagnozę

pestka56 15:38, 03 lut 2017

Nie straszcie mnie ;( Jak pracuję, to obok micha ze słonecznikiem stoi i się obżeram. Czasem zamieniam na orzechy, albo daktyle.
dana1s 15:43, 03 lut 2017

pestka56 napisał(a)
Nie straszcie mnie ;( Jak pracuję, to obok micha ze słonecznikiem stoi i się obżeram. Czasem zamieniam na orzechy, albo daktyle.

Smacznego
To zdrowe przekąski, a z Twoją wagą możesz jeść spokojnie