Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

dana1s 20:04, 08 sty 2019

Aldona40 napisał(a)
Danuś macham

To ja odmachuję póki jeszcze nas na amen nie zasypało...
Pozdrawiam!
dana1s 20:14, 08 sty 2019

U nas już po stresie Duży zdał egzamin na prawo jazdy, jupi. Za pierwszym podejściem w takich warunkach, jestem z Niego bardzo dumna. Mogę trochę odetchnąć...
Dzisiaj od rana armagedon pogodowy, a raczej uliczny. Służby porządkowe chyba maja urlop. Ani jeden pług dzisiaj nie przejechał. Na drogach breja śniegowa z lodem pod spodem. Autobusy i tiry pod górkę stały w korku, bo nie mogły podjechać. Koszmar jakiś!
Mimo zimowych opon nie sposób było normalnie jeździć. Miałam nadzieję, że jutro będzie lepiej, ale teraz sypie tak że nie widzę domu sąsiada. Obawiam się, że jutro będzie wszystko zasypane.
Dawno takiej zimy nie było, ale susza zrobiła swoje i woda teraz musi wrócić do obiegu

Tu jeszcze słoneczne fotki z wczoraj

Aldona40 20:49, 08 sty 2019

A u nas, jak zwykle deszczowo. I gdzie ta zima! 4 stopnie na plusie.

Gratulacje dla syna
Prawko za pierwszym razem zdać, to super

dana1s 09:50, 09 sty 2019

Aldona40 napisał(a)
A u nas, jak zwykle deszczowo. I gdzie ta zima! 4 stopnie na plusie.

Gratulacje dla syna
Prawko za pierwszym razem zdać, to super

U nas zima dalej w natarciu, sypie i jest bardzo ślisko. Cały czas na minusie. W sumie to się cieszę, że jest zima bo w końcu może będzie tak jak się należy, 4 pory roku. W zeszłym roku była jesień, a potem od razu lato Trochę wilgoci sie przyda, po takiej suszy z zeszłego roku.

Dziękuję, przekażę
Ja jestem ogromnie dumna, szybko się uwinął.
Już mamy pierwsze wyniki z matur próbnych , angielski 90% . Ja jestem zadowolona, szczególnie że nawet zeszytu nie otwarł...

pestka56 12:31, 09 sty 2019

Gratujacje dla Młodego Teraz trzymam kciuki za następne egzaminy, żeby lekko, łatwo i przyjemnie poszły.

U ciebie cudnie . U nas śniegu przez noc dosypało 10 cm. Słońca jednak nie ma, więc smutno. Tylko ptaszarnia w ogrodzie ćwierka i obżera się do nieprzytomności, więc nastrój lepszy.
Wczoraj wieczorem wracałam do domu autobusem, który ślizgał się na zakrętach. Bo służby drogowe u nas śpią.
Kasiolaaa 13:29, 09 sty 2019

oj Dana Dana dziewczyno kochana myslalam ze jestem w jakims fajnym parku a nie ogrodzie
anpi 13:38, 09 sty 2019

dana1s napisał(a)

Różane zielone listki jak zaczarowane...niezły kontrast ze śniegiem

Danusiu powodzenia życzę wam wszystkim w okresie około maturalnym i oczywiście pozytywnie zaliczonych egzaminów !
BasiaLT 14:28, 09 sty 2019

Danusiu serdeczne gratulacje dla młodzieży Piękne widoki u ciebie, u mnie non stop na plusie i ciągle pada. Gdzie ten deszcz był jak go potrzebowałam w sierpniu się pytam?
dana1s 16:56, 10 sty 2019

pestka56 napisał(a)
Gratujacje dla Młodego Teraz trzymam kciuki za następne egzaminy, żeby lekko, łatwo i przyjemnie poszły.

U ciebie cudnie . U nas śniegu przez noc dosypało 10 cm. Słońca jednak nie ma, więc smutno. Tylko ptaszarnia w ogrodzie ćwierka i obżera się do nieprzytomności, więc nastrój lepszy.
Wczoraj wieczorem wracałam do domu autobusem, który ślizgał się na zakrętach. Bo służby drogowe u nas śpią.

Kasiu dziękujemy
Kolejne egzaminy dopiero w maju dzięki Bogu! Teraz tylko Studniówka
Bardzo się cieszę, że podoba Ci się w moim ogrodzie.
U nas tez bez słońca i non stop sypie...
Ulice są w katastrofalnym stanie, trudno się jeździ. Ja od 10 lat nie prowadziłam i dzisiaj wróciłam za kierownicę. Mam nadzieję, że do tego wrócę

dana1s 16:59, 10 sty 2019

Kasiolaaa napisał(a)
oj Dana Dana dziewczyno kochana myslalam ze jestem w jakims fajnym parku a nie ogrodzie

Jak się ładnie zrymowało
W sumie to ja tez się czuję u siebie jak w parku i chyba właśnie taki styl podoba mi się najbardziej
Dziękuję!