Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

Ewa777 16:56, 10 mar 2019

Po takich wiosennych widokach nie chce się wierzyć, że będzie u Ciebie jutro biało.
Przylaszczki masz przepiękne. W ubiegłym roku posadziłam u siebie, ale na razie nie widać kwiatów. U mnie znacznie zimniej, nawet krokusy nie kwitną.
abiko 17:02, 10 mar 2019

Cudne te przylaszczki.. nie mam żadnej, mus kupić.
dana1s 18:01, 10 mar 2019

pestka56 napisał(a)
Jak dobrze, że zajrzałam Pięknie kwitnie.
A u mnie tylko troszkę krokusów i iryski retikulaty. Te ostatnie tylko dwa rozkwitły. Jakoś ogród śpi w tym roku w porównaniu z innymi ogrodami.

Kasiu pięknie kwitnie, coraz więcej kwiecia w ogrodzie
Moje krokusy zaczynają przekwitać i pojawiają się kolejne tym razem ciemno fioletowe. Musze dokupić białe
Moje retikulaty dopiero w pąkach, ale rosną w bardziej ocienionym miejscu, to je spowalnia.
U nas po przecince dotarło znacznie więcej słońca i już widać różnicę, po drugi płot jest lity i stworzył mikroklimat. Jest cieplej w ogrodzie

dana1s 18:04, 10 mar 2019

Ewa777 napisał(a)
Po takich wiosennych widokach nie chce się wierzyć, że będzie u Ciebie jutro biało.
Przylaszczki masz przepiękne. W ubiegłym roku posadziłam u siebie, ale na razie nie widać kwiatów. U mnie znacznie zimniej, nawet krokusy nie kwitną.

Ewciu podobno jutro chwilowe załamanie pogody i śnieg właśnie. Rano było 9 stopni i przyjemnie, w południe zaczęło lać i leje do tej pory i jest już tylko 5 stopni. Może skończy się na chłodzie i deszczu...oby!
Przylaszczki są śliczne, moje kępy mają kilka lat. Kwitły od pierwszego roku kilkoma kwiatami. Teraz to ładne kępki
Przyjdzie i do Ciebie wiosna, trochę się boję żeby wszystko nie pomarzło...

dana1s 18:07, 10 mar 2019

abiko napisał(a)
Cudne te przylaszczki.. nie mam żadnej, mus kupić.

Agniesiu koniecznie, są wdzięczne bezproblemowe i takie radosne o tej porze roku

dana1s 18:10, 10 mar 2019

Przylaszczki

dana1s 18:16, 10 mar 2019

Kasiu z TWOICH róż najbliższa mojemu sercu jest Angela, ale i Novalis jest cudowny
Piękny masz ogród, taki z oddechem . Czuję, że spacerując po nim nabrałabym energii i jednocześnie odpoczęłabym od codziennego zgiełku
Bardzo ładne zakątki stworzyłaś!

Dla Ciebie Alchymist

pestka56 21:45, 10 mar 2019

Cieszę się, że zobaczyłaś potencjał mojego ogrodu Bo to dopiero potencjał. Jak dobre kadry uchwycić to wygląda dość dobrze, ale spacer... pokazuje co niedokończone, gdzie są braki. Ciągle brak u mnie roślin zadarniających i mam jeszcze cały kawał ogrodu nietknięty nasadzeniami. Mam nadzieję w tym sezonie przyspieszyć sadzenie, więc może za rok w końcu będę zadowolona z efektu

Twój Alchymist cudny. Mojego jutro będę cięła, bo jak co roku rozhuśtał się i jest olbrzymi.

Dziś rozkwitły malutkie reticulaty białe jako pierwsze

sierotka 06:59, 11 mar 2019

Danuś pozdrowionka z rana Taka nawałnica przeszła u Was ?coś wyczytałam ups u nas spokojnie deszcz pada i był już rano lekki sniezek mokry
dana1s 09:25, 11 mar 2019

pestka56 napisał(a)
Cieszę się, że zobaczyłaś potencjał mojego ogrodu Bo to dopiero potencjał. Jak dobre kadry uchwycić to wygląda dość dobrze, ale spacer... pokazuje co niedokończone, gdzie są braki. Ciągle brak u mnie roślin zadarniających i mam jeszcze cały kawał ogrodu nietknięty nasadzeniami. Mam nadzieję w tym sezonie przyspieszyć sadzenie, więc może za rok w końcu będę zadowolona z efektu

Twój Alchymist cudny. Mojego jutro będę cięła, bo jak co roku rozhuśtał się i jest olbrzymi.

Dziś rozkwitły malutkie reticulaty białe jako pierwsze

Kasiu masz ogród z ogromnym potencjałem i całe życie na jego dopieszczanie
Braki są w każdym, ale to dobrze bo co byśmy robiły prze kolejne sezony
U mnie najbardziej kuleje część gospodarcza, chcemy się z nią w tym roku rozprawić. Zobaczymy, czy to się uda?
Alchymista bardzo lubię potrafi rosnąć ogromny, mój to już potwór Ale tam gdzie rośnie może sobie na to pozwolić
U nas iryski się obijają, ale inne kwiaty cieszą oko