Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z ogródka na wsi

Z ogródka na wsi

hanka_andrus 10:18, 12 cze 2017

Weekend spędziłeś pracowicie ale i kwiaty Tobie dopisały! Kwiatów moc jak na czerwiec przystało! A bukiety? Florysta z Ciebie rośnie! o tez dobry zawód!
Anda 19:21, 12 cze 2017

Radziu, a gdzież masz tą różę pnącą do zidentyfikowania?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Radziu2013 19:39, 12 cze 2017

Ewcia oto ona

Radziu2013 19:40, 12 cze 2017

Kasiek napisał(a)

Hahah -na okładkę -hahah. Zdjęcie pierwsze lepsze, zrobione tak od czapy a ty takim tekstem... Kasia widziałem lepsze foty na O Chociażby u ciebie
Anda 19:43, 12 cze 2017

Radziu, może to jest pnąca Schneewittchen? Obejrzyj jej fotki w necie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Radziu2013 19:43, 12 cze 2017

Basilikum napisał(a)
Radek ale fajnie u Ciebie bukiety na miare mistrza bukieciarstwa

Mi szalwia posadzona w zeszlym roku w tym tez zakwitla, wiec i Twoje ma szanse przezimowac i kwitnac co roku

Odmachuje
krzeselko mi w oko wpadlo, mam podobne

Z dekoracjami lubię się bawić- zawsze jakoś umilają chwile w domu Ale do mistrza jeszcze trochę - ja to tak na szybkiego uciąłem kilka róż i bez jako wypełniacz wrzuciłem i tak jakoś wyszło

Mam nadzieję że z szałwią będzie tak jak u ciebie
Radziu2013 19:48, 12 cze 2017

hanka_andrus napisał(a)
Weekend spędziłeś pracowicie ale i kwiaty Tobie dopisały! Kwiatów moc jak na czerwiec przystało! A bukiety? Florysta z Ciebie rośnie! o tez dobry zawód!

A wiesz Haniu że kiedyś się śmiałem że chciałbym mieć takie centrum z wszystkim do ogrodu-po kolei jak leci: rośliny, ozdoby, donice, żwiry itd. a przy nim kwiaciarnie i sektor z ozdobami do domu
Florystyka to takie bardziej hobby dla przyjemności, ale kto wie? (chociaż nie sądzę żebym się zdecydował ma samego florystę)
Kwiaty są i z tego się cieszę tym bardziej że jest ich więcej jak w zeszłych latach
Radziu2013 19:51, 12 cze 2017

Anda napisał(a)
Radziu, może to jest pnąca Schneewittchen? Obejrzyj jej fotki w necie

Sprawdziłem. Niby podobna ale nie jestem na 100%pewny czy to ona -jakby trochę inna...eeee tam, mi jakoś strasznie nie zależy na znaniu nazw odmian ( w końcu nie jest najprzyjemniejszą rzeczą dojść do końca drogi ale wciąż nią podróżować;- wszystkiego o ogrodzie lepiej nie wiedzieć) ale akurat byłem ciekawy
hanka_andrus 22:08, 13 cze 2017

Z tym ogrodowym marketem kombinuj, ale zaczynaj od małego na początku. Chyba, że będziesz miał sponsora z milionami.
Najlepiej na początku zatrudnić się na praktykę. Podglądać szefostwo i notować co i jak trzeba prowadzić. Powodzenia.
Radziu2013 22:23, 13 cze 2017

hanka_andrus napisał(a)
Z tym ogrodowym marketem kombinuj, ale zaczynaj od małego na początku. Chyba, że będziesz miał sponsora z milionami.
Najlepiej na początku zatrudnić się na praktykę. Podglądać szefostwo i notować co i jak trzeba prowadzić. Powodzenia.

Haniu z tym marketem to był taki luźny pomysł Można powiedzieć że plan "c" czy tam "d". W końcu "nie wie nikt co się może stać, nie wie nikt co się jeszcze zdarzy..." na razie nadal ciągnie mnie w innym kierunku