jej nie wiem jak mam dziekować za dobrą radę,widziałam kwitnącego U Ciebie ale się cofnęłam by odpisać ,mądry z Ciebie człowiek
dla Ciebie Edenka po prawej ,dałam z Krasnalką byś miał wizualnY OBRAZ jak ona umie rosnąć,i że to nie róża pnąca,no pnie się do nieba tylko w razie pytań żadnych podpór nie ma ,po prostu rośnie o własnych siłach
POZDRAWIAM CIEPLUTKO
Violcia ty nawet nie wiesz jak ja się cieszę po każdych twoich odwiedzinach. Edenka super, fajny pomysł na taki sposób jej prowadzenia. Mam nadzieje ze kiedys bede ją miał u siebie i będzie równie ładna jak twoja
Maciejką mi zapachniało! A ja nie mam! Ale sąsiadka za płotem sieje.
Ja Haniu sieje co roku, ale w tym czekam na nia wyjątkowo długo. Nawet bym nie zauważył ze zakwitły trzy kwiatki gdybym nie przechodził obok i by mi nie zapachniało
Radziu niesamowita przygoda, dla odbiorcy z wyobraźnią nawet śmieszna. Choć nie chciałabym być w Twojej skórze. Najlepiej miał Fafik. Jesteś bardzo pracowitym człowiekiem. Szacunek dla Ciebie a przede wszystkim dla Twoich rodziców. Maciejka. Też wysiewam ale moja jeszcze nie kwitnie. U mnie w rodzinie to taka maciejkowa tradycja. Już jako dziecko pamiętam wieczorny zapach z balkonu. Rodzice do dzisiaj sieją. Życzę Ci udanych i spokojnych wakacji.