Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z ogródka na wsi

Z ogródka na wsi

Radziu2013 22:10, 02 wrz 2017

Basilikum napisał(a)
nie znaasz legendy o kwiecie paproci?

ta drabina fajna. Ja mam taka stara drewniana i tak sobie juz jakis czas temu, ze pomaluje na niebiesko i postawie gdzies, moze w warzywniku hmm fasola by sie fajnie po niej piela

Było coś tam że w noc św. Jana się szło do lasu szukać paproci i kto go znajdzie to coś tam miał...ale już nie pamiętam co...czytaliśmy w podstawówce ale już mówię, już nie pamietam

A tak z innej beczki, oglądaliście kiedyś film "służące"??? Leci teraz na tvp1. Ja oglądałem już kilka razy... świetny film
Radziu2013 22:11, 02 wrz 2017

Basilikum napisał(a)
nie znaasz legendy o kwiecie paproci?

ta drabina fajna. Ja mam taka stara drewniana i tak sobie juz jakis czas temu, ze pomaluje na niebiesko i postawie gdzies, moze w warzywniku hmm fasola by sie fajnie po niej piela

na niebiesko pomalowana fajnie by wyglądała Groszek też mógłby się po niej wspinać a przy niej niebieskie donice z ziołami
Basilikum 22:16, 02 wrz 2017

nie wiem czy to ten ale chyba ogladalam, tez mi sie podobal
my ostatnio ogladamy bawarskie krminaly nawet w kinie bylismy na najnowszym, ubaw po pachy
Radziu2013 22:24, 02 wrz 2017

Basilikum napisał(a)
nie wiem czy to ten ale chyba ogladalam, tez mi sie podobal
my ostatnio ogladamy bawarskie krminaly nawet w kinie bylismy na najnowszym, ubaw po pachy

Hehe ty się smiałaś na kryminałach, to tak jak ja poszedłem do kina na maraton horrorów i zacząłem się śmiać na sali że tylko mnie i koleżanki co ze mną były było słychać hahah
sylwia_slomc... 22:28, 02 wrz 2017

Radziu2013 napisał(a)
A po przejściu przez furtkę widać takie cóś (czekam z niecierpliwością na miskanty bo chyba fajnie dopełnią)

Oooo i jest pędziwiatr Dojrzał kota

Niesamowity obrazek stworzyłeś, jak sobie pomyślę, że gdyby resztę zagospodarować podobnie to się człowiek przenosi do innego wymiaru,czasu i innej rzeczywistości. Brawo Zaczarowałeś to miejsce
Radziu2013 22:33, 02 wrz 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Niesamowity obrazek stworzyłeś, jak sobie pomyślę, że gdyby resztę zagospodarować podobnie to się człowiek przenosi do innego wymiaru,czasu i innej rzeczywistości. Brawo Zaczarowałeś to miejsce

hahah No to żeś mnie uskrzydliła...fakt gdyby resztę zagospodarować mogłoby być całkiem nieźle Póki co jesteśmy na dobrej drodze...czarować...hmmm chciałbym, od razu machnąłbym cały ogródek
ElzbietaFranka 01:55, 03 wrz 2017

Radziu odpiszę później
anabuko1 09:29, 03 wrz 2017

Radziu, Fajny , przyjemny widoczek już masz.
a to różowe to , co to ???
gobasia 13:23, 03 wrz 2017

Radziu ...zaczarowany ołowek by sie przydal...pamietasz taka bajkę ?

Super działasz ...jeszcze podrasujesz trawnik i miodzio

właśnie!!! to różowe to co...werbena????
Radziu2013 13:38, 03 wrz 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Radziu odpiszę później