Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z ogródka na wsi

Z ogródka na wsi

hanka_andrus 17:21, 09 kwi 2017

Naród czegoś słucha. Ciągle widać słuchawki w uszach. Wszędzie , na ulicach w komunikacji nawet za kierownicą. Tylko czego? Jedynie ulubionych hitów, nie sądzę by się słuchało czego się nie lubi.
A propos słuchawek w uszach, to jest bardzo niebezpieczne, można stracić słuch w młodym wieku a nie dopiero na starość.
Dlaczego o tym się nie mówi?
Monia81 20:27, 09 kwi 2017

Radziu obejrzałam... muzykę poważną bardzo lubię, a w nowy rok zawsze czekam na piękny koncert noworoczny z Wiednia, coś cudnego. A na żywo takie koncerty wspaniałe, ależ ciary i łzy się cisną, też bardzo lubię Andre Rieu... a zdjątka z ogródka fajniusie
ElzbietaFranka 23:17, 09 kwi 2017

Haniu bo to biznes. Do kazdego telefonu dolaczaja sluchawki, pewnie maja w tym cel. Nieraz siedze w metrze lub w autobusie i slysze jak komus bebni w uszach.
Gluchota wczesniej czy pozniej na bank.
Radziu2013 23:21, 09 kwi 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Radzi właśnie liście są rozpoznawalne ďla tego gatunku. Na temat muzyki to wiesz ja przez moje dzieci pokochałam muzykę poważna której musze słuchać jak grają i ćwiczą w domu. A potem szukam you tubie i słucham w oryginale następnie lecę do sklepu i kupuje krążki.
MMuzyki filmowej. Pożegnanie z AFRYKA, Forest gamę 5 to. Są moje hity. Pisze n telefon i dlatego wszystko pokręcone.

Jak by naród słuchał muzyki nie byłby taki dziki jak obecnie.

Ooo to twoje dzieci zdolniachy
Z tym podsumowaniem o narodzie to się zgadzam Ostatnio widziałem niemiłą scenę jak pani kłóciła się z obcym panem... ale słowa padały- chamstwo w tym kraju staje się nie do wytrzymania ( ale i tak go kocham )
Radziu2013 23:22, 09 kwi 2017

hanka_andrus napisał(a)
Naród czegoś słucha. Ciągle widać słuchawki w uszach. Wszędzie , na ulicach w komunikacji nawet za kierownicą. Tylko czego? Jedynie ulubionych hitów, nie sądzę by się słuchało czego się nie lubi.
A propos słuchawek w uszach, to jest bardzo niebezpieczne, można stracić słuch w młodym wieku a nie dopiero na starość.
Dlaczego o tym się nie mówi?

Ja tam nie chodzę ze słuchawkami w uszach, no chyba że idę na rower albo biegać. Tak to to mi się wydaje że jak ktoś słucha muzyki idąc chodnikiem to ignoruje ludzi
Radziu2013 23:22, 09 kwi 2017

Monia81 napisał(a)
Radziu obejrzałam... muzykę poważną bardzo lubię, a w nowy rok zawsze czekam na piękny koncert noworoczny z Wiednia, coś cudnego. A na żywo takie koncerty wspaniałe, ależ ciary i łzy się cisną, też bardzo lubię Andre Rieu... a zdjątka z ogródka fajniusie

No co ty? Ja nie myślałem że tu tylu fanów muzyki poważnej
Radziu2013 20:03, 10 kwi 2017

Viola wczoraj strzeliła foszka że zdjęcia kwiatków z dedykacja są z zeszlego roku a ona by chciała świerzaki Violcia tak jak obiecałem

Dla Violi

Dla Hani

Dla Zoji

Dla Moni
Radziu2013 20:06, 10 kwi 2017

Ale dzisiaj była u mnie piękna pogoda Po szkola od razu na rower i do ogrodu. Udało się i skosić trawę w głównym ogrodzie, trawnik za ulicą i trawnik u sąsiadki za domem ( i dobrze i źle bo w tym czasie co kosiłem pani to mogłem popracować więcej u siebie ale z drugiej strony przynajmniej mam kasę na kwiatki do kanek i balii które zamierzałem jutro kupić )
Radziu2013 20:07, 10 kwi 2017

A teraz leje że masakra akurat udało się mi wrócić
Aurelllia 20:07, 10 kwi 2017

Ojej Radziu a dla mnie ? dla Twojej wiernej fanki ?