Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z ogródka na wsi

Z ogródka na wsi

Nowalijka 20:10, 10 kwi 2017

Radziu2013 napisał(a)
A teraz leje że masakra akurat udało się mi wrócić

Od jutra ma byc znow zimno i w calej Polsce ma padac deszcz idzie oszalec. I jak tu nie miec dola.
Radziu2013 20:13, 10 kwi 2017

Aurelllia napisał(a)
Ojej Radziu a dla mnie ? dla Twojej wiernej fanki ?

Właśnie wiem Aura i tak mi głupio ale na razie nie było żadnego nowego kwiecia w ogrodzie
Tak myślałem że jeszcze zostałaś mi Ty, Basia, Pati, Edzia...
Obiecuję że kwiatki dla was też będą ale nie obiecuję kiedy
Radziu2013 20:19, 10 kwi 2017

Nowalijka napisał(a)

Od jutra ma byc znow zimno i w calej Polsce ma padac deszcz idzie oszalec. I jak tu nie miec dola.

Ela kiedyś słuchałem wykładu pani doktor Ewy Jarczewskie Gerc ( wykładowsca na SWPS ) i ona powiedziała bardzo fajne słowa, już nie powiem ci dokładnie słowo w słowo ale mniej więcej było jakoś tak że kiedy świeci słońce i jest piękna pogoda to od razu ma więcej energii, zapału itp. ale kiedy pada deszcz to wtedy czuje że żyje
I to mim zdaniem są naprawdę fajne słowa. Zresztą ja uwielbiam wszelkich mówców motywacyjnych itd. dlatego też jednymi ze studiów jakie chciałbym ukończyć sa właśnie studia z psychologii. Jak brakuje ci motywacji to polecam
https://www.youtube.com/watch?v=owDlhYSQHZU + wszystkie inne filmy z tą panią- ja nie mogę oderwać wzroku kiedy ona mówi
https://www.youtube.com/watch?v=b4ksBtbOf6s + wszystkie inne filmy tego pana - jest ich chyba z 7
hanka_andrus 20:22, 10 kwi 2017

Ja bym wyrysowała na kartce z napisem! Miałbyś już zamiecione i posprzatane, A ta będziesz głowę suszył, komu jeszcze kwiatków nie ofiarowałeś.
Dobr chłopak z Ciebie, u siebie porządek i u sasiadki zarobek. I tak to sie życie kręci.
Miłego wieczoru.

ps. Wszystkie tulipanki bez wyjątku piękne!
Nowalijka 20:22, 10 kwi 2017

Radziu jestes niesamowity latwo bedzie Ci w zyciu z takim nastawieniem. Gratuluje. Tak trzymaj!!!
Radziu2013 20:25, 10 kwi 2017

hanka_andrus napisał(a)
Ja bym wyrysowała na kartce z napisem! Miałbyś już zamiecione i posprzatane, A ta będziesz głowę suszył, komu jeszcze kwiatków nie ofiarowałeś.
Dobr chłopak z Ciebie, u siebie porządek i u sasiadki zarobek. I tak to sie życie kręci.
Miłego wieczoru.

ps. Wszystkie tulipanki bez wyjątku piękne!

Też tak myślę. Muszę w notesie ogrodowym zrobić taką listę
Tobie również miłego wieczoru
Monia81 20:29, 10 kwi 2017

Dziękuję Radziu
Radziu2013 20:29, 10 kwi 2017

Nowalijka napisał(a)
Radziu jestes niesamowity latwo bedzie Ci w zyciu z takim nastawieniem. Gratuluje. Tak trzymaj!!!

Elu ja mam taką swoja bibliteczkę z ksiażkami typu : jak odnieść sukces, biznes, motywacja, spełnianie marzeń, osiąganie celów W nich wszystkich pisze że zeby do czegoś dojść potrzebna jest ciężka praca, ale i nie da się do niczego dojść z nastawieniem -"eeeeeeee ale ten świat głupi, wszystko co złe w moim życiu to tylko wina rządu itp; " Właśnie nie, trzeba być pozytywnie nastawionym do życia, przyjaznym dla ludzi nawet kiedy oni nie są przyjaźni w stosunku do ciebie czyli jednym słowem OPTYMIZM, OPTYMIZM, OPTYMIZM!!!
Radziu2013 20:29, 10 kwi 2017

Monia81 napisał(a)
Dziękuję Radziu

A nie ma za co
Radziu2013 20:35, 10 kwi 2017

Aaa Elu jak już wszedłem tak an temat psychologii motywacjii do dodam że psychologowie mówią że życie wcale nie jest takie trudne tylko ludzie nie potrzebnie je sobie utrudniają