Właśnie wiem Aura i tak mi głupio ale na razie nie było żadnego nowego kwiecia w ogrodzie
Tak myślałem że jeszcze zostałaś mi Ty, Basia, Pati, Edzia...
Obiecuję że kwiatki dla was też będą ale nie obiecuję kiedy
Ela kiedyś słuchałem wykładu pani doktor Ewy Jarczewskie Gerc ( wykładowsca na SWPS ) i ona powiedziała bardzo fajne słowa, już nie powiem ci dokładnie słowo w słowo ale mniej więcej było jakoś tak że kiedy świeci słońce i jest piękna pogoda to od razu ma więcej energii, zapału itp. ale kiedy pada deszcz to wtedy czuje że żyje
I to mim zdaniem są naprawdę fajne słowa. Zresztą ja uwielbiam wszelkich mówców motywacyjnych itd. dlatego też jednymi ze studiów jakie chciałbym ukończyć sa właśnie studia z psychologii. Jak brakuje ci motywacji to polecam https://www.youtube.com/watch?v=owDlhYSQHZU + wszystkie inne filmy z tą panią- ja nie mogę oderwać wzroku kiedy ona mówi https://www.youtube.com/watch?v=b4ksBtbOf6s + wszystkie inne filmy tego pana - jest ich chyba z 7
Ja bym wyrysowała na kartce z napisem! Miałbyś już zamiecione i posprzatane, A ta będziesz głowę suszył, komu jeszcze kwiatków nie ofiarowałeś.
Dobr chłopak z Ciebie, u siebie porządek i u sasiadki zarobek. I tak to sie życie kręci.
Miłego wieczoru.
ps. Wszystkie tulipanki bez wyjątku piękne!
Elu ja mam taką swoja bibliteczkę z ksiażkami typu : jak odnieść sukces, biznes, motywacja, spełnianie marzeń, osiąganie celów W nich wszystkich pisze że zeby do czegoś dojść potrzebna jest ciężka praca, ale i nie da się do niczego dojść z nastawieniem -"eeeeeeee ale ten świat głupi, wszystko co złe w moim życiu to tylko wina rządu itp; " Właśnie nie, trzeba być pozytywnie nastawionym do życia, przyjaznym dla ludzi nawet kiedy oni nie są przyjaźni w stosunku do ciebie czyli jednym słowem OPTYMIZM, OPTYMIZM, OPTYMIZM!!!
Aaa Elu jak już wszedłem tak an temat psychologii motywacjii do dodam że psychologowie mówią że życie wcale nie jest takie trudne tylko ludzie nie potrzebnie je sobie utrudniają